2777
2789
عنوان

راجب فرزند خواندگی اگه کسی میدونه کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 10تا بچه تحت حمایت گرفتم ولی خونه نیوردم 

ماهی چقد میریزین براشون

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

اگرتوانش رو ارید. ومیدنیدکه درآینده هیچ کم وکسری ازنظر حی روانی خوراک پوشاک درس دانشگاه. وکنتاک بابچه هی خودت نمیزنه. چه اشکالی داره بیار. اگرمی تونی خانواده ناتوان هست کمک کن ماهیانه این بنظرم بهترست. آخه بچه نمیشه ممکنه مشکل پیش بیاد

نفهمیدم میگی یه بچه دارین از خودتون دومی رو چیکار کنین

یه دونه خودم دارم بچه خودمه ولی سزارین کردم خیلی عذاب کشیدم دومیو از پرورشگاه میخوام شوهرم میگه نیاریم خونه فقط تحت پوشش بگیریم خرجشونو بدیم ولی من دوسدارم خودم بزرگ کنم همبازی بچم شه شوهرم میگه فرهنگ اون محلی که قراره زندگی کنیم والبته خونوادش پایینه نمیشه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

[QUOTE=180600969]خوشبحالت عزیزم اجرتون محفوظه [/QUOTEبخدا من اصلا فکر بهشت و جهنم و اون دنیا ب دادم برسه نیستم بچه ها خیلی گناه دارن

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
[QUOTE=180600969]خوشبحالت عزیزم اجرتون محفوظه [/QUOTEبخدا من اصلا فکر بهشت و جهنم و اون دنیا ب دادم ...

کاشکی همه این تفکر تو رو داشتن خیلی قلب بزرگی داری 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
یه دونه خودم دارم بچه خودمه ولی سزارین کردم خیلی عذاب کشیدم دومیو از پرورشگاه میخوام شوهرم میگه نیار ...

اره دیگه عزیزم باید شرایط همه جی رو در نظر بگیری

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!