2777
2789
عنوان

بیبی چک و بارداری

137 بازدید | 17 پست

سلام من پریودام نامنظمه تنبلی تخمدانم دارم الان ده روز از موعدم گذشته منفیه:(

بازم امکانش هست باردارباشم

تخمدانام خیلی تیر میکشه پهلوی راستمم خیلی درد میکنه همش احساس میکنم میخوام پریودشم در صورتی که دفعات قبل که عقب مینداختم هیچ اثاری از پریود نبود

حدودا ۱۵روز پیشم درد وحشتناک تخمدان راست داشتم

نمیخوام ناامیدت کنم ولی من یبار اینجوری بودم دکترم گفت احتمال زیاد بارداری ولی نبودم،ایشالا که تو باشی🥰

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام ناامیدت کنم ولی من یبار اینجوری بودم دکترم گفت احتمال زیاد بارداری ولی نبودم،ایشالا که تو با ...

همه علائمو اولین باره که دارم ماه های قبل اینجوری نبودم .حالا که ده روز از موعد پریودم گذشته و بیبی منفیه. بازم امکان بارداری هست؟

همه علائمو اولین باره که دارم ماه های قبل اینجوری نبودم .حالا که ده روز از موعد پریودم گذشته و بیبی ...

عزیزم چون پریودت نامنظمه بنظرم نا امید نباش و شنبه باز بی بی چک بزن و در اخر اگه باز پریود نشدی قبل عید ی ازمایش بارداری بده❤

عزیزم منم تنبلی تخمدان داشتم دو ماه قبل اینکه باردار بشم ۱۳ روز الکی عقب انداختم علائمی که نیگی هم داشتم دوبار بیبی چک زدم که منفی بعدشم پری شدم چند روز دیگه صبر کن دوباره بیبی چک بزن اگه نبود برو دکتر

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
با چی باردار شدین شما

تا یه سال روزی سه تا متفورمین میخوردم دو ماه آخرم کپسول آوابوست 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
دکتر منم اوابوست تجویز کرد ولی پیدا نکردم شما از کجا خریدین

از داروخانه راحتم گیر آوردم ولی فکر کنم یه داروی آمریکایی هست اگه از داروخانه گیر نیاوردین شاید اینترنتی هم بتونین سفارش بدین 

همه علائمو اولین باره که دارم ماه های قبل اینجوری نبودم .حالا که ده روز از موعد پریودم گذشته و بیبی ...

امکانش که هست،بی بی رو صبح زود زدی؟چندروز بعدعقب انداختن پریودت زدی؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹