2777
2789
عنوان

بارداری دخترمجرد و باکره🤰😐

18568 بازدید | 16 پست

ایا میشه دختر باکره ۴.۵ ماه پیش با رابطه سطحی و البته پیشاب باردار شده باشه و تو کل این تایم هیچ علائمی نداشته باشه و پریوداشم مرتب و ماه پنجم فقط ده روز زودتر از تایم همیشگیش پر شه و لخته هم فقط دفع کنه بدون خونریزی و گاهی کمی درد .. میشه گفت این شخص بارداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشاب چیه؟

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈

@سومین_کاربری_ترکیده مامان؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

باکره ک ربطی ندارها پرده ام باردار میشن.. بعد خیل ها هم باز با پساب حاله میشن.. 

ولی تو ماه پنجم بچه خودش سقط نمیشه اگه منظورت اینه

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
به مایع شفاف وزلال قبل منی،پیشاب گفته میشود.

آها مرسی عزیزم 

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈