2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی

92 بازدید | 5 پست

خانما من چندین سال پیش بخاطر بچه دار شدن و اینکه کسی نداشتم بچه م نگه داره و ترس از پرستار و مهد و تلقینهای همسرم که هیچ کس بچه مون نگه نمیداره کارم ترک کردم و ارزو کردم که خدایا هر چی حقوق من بیاد برای همسرم در امد همسرم یک سوم من بود و تقریبا همون شد و اینم بگم ۵ سال بچه نیاوردم پا به پای همسرم کار کردم کلا نصف پول پیش مستاجری خانوادش دادن بقیه ش خودم گذاشتم سر عقد فامیلای من سکه بارونم کردن با این پولا خونه خریدیم از طرف شرکتم ماشین خریدم باور کنید بیشتر زندگی من ساختم بعد اومدیم تهران خونه خریدیم کلا خونه با دعوای مادرم چون خانوادش نیومدن اصلا بنام من شد چون واقعا شاید یک صدمشم پول همسرم نبود همه طلاهام حتی دختریم دادم رفت بچه دوم اومد زندگی سخت تر شد خدا شاهده من که تو تیپ اول بودم ده سال یه لباس میپوشم صدامم در نمیاد خانوادش تو این سالها انقدر ازارم دادن گریه فقط مرحمم بود امشب با همسرم بحثم شد یه مقدار پول وام گذاشتیم بانک ماهیانه یه سود کمی میده دو روز قبلش با یه برنامه ای میچینه خالی میشه گفته بود مال تو ولی یه قرونم تو جیبم نمیمونه که حتی سالهاست نتونستم موهام برم رنگ کنم ارایشگاه همش خودم تو خونه بعد میگم بابا مگه نمیگی مال تو حالا بحثمون شد گفتم خوبه مغازه بنامم نزدی کرایه اون بود چی میشد میگه تو جنبش نداری همینم زدم کلی هست انقدر دلم سوخت اخه مگه این خرید این خونه رو خانمها کارتون به هیچ عنوان از دست ندید دستتون تو جیب خودتون باشه من میگم از ترس پدر و مادرم از دستم در نیاورده باور کن دور از جون بابام اینا نباشن اواره میشم انقدر گریه کردم گفتم خدا کاش کارم ول نمیکردم مرسی تحمل کردید نوشته هام

اصولا مردها قدرت طلبن قدرنشناس ولی چه میشه کرد همینک خونه بنامت دوتا فرزند سالم داری شکر از این به بعد برا خودت شغلی دست وپا کن در منزل لباس فروشی چیزی پیچ بزن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
اصولا مردها قدرت طلبن قدرنشناس ولی چه میشه کرد همینک خونه بنامت دوتا فرزند سالم داری شکر از این به ب ...

بلد نیستم اگر راهش بلد بودم قطعا اینکارو میکردم اخه خونه با پول خودش نبوده که خ‌ونه بنامم زده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماها ک شاغل بودیم .دستمون توجیب خودمون بوده سخته زیر بار منت رفتن.من الان بخاطر بارداریم شاغل نیستم اصلا خودم سختمه ب شوهرم بگم پول میخوام .قبلا خرید خونه همش کارتشو میگرفتم الانم همینجوره اما برا خرجای دیگم اصن ی جوریم .باز خدارو شکر ک خونه خریدین ما تازه دستمون بند بنایی هم هس

و خدا نزدیکتر از قلبت ب توست،⁦❤️⁩
بلد نیستم اگر راهش بلد بودم قطعا اینکارو میکردم اخه خونه با پول خودش نبوده که خ‌ونه بنامم زده 

چی ایجاد شغل بلد نیستی؟اره درست پول شما بوده ولی زندگی مشترک جای این حرفا نباید باشه اصلا دلیلی نداره ک هرگدشتی کردید یاداوری کنید متاسفانه همسرتون بد حرف زده

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!