2777
2789
عنوان

نمیتونم بخوابم

63 بازدید | 6 پست

نگرانم اتفاق بدی بیفته واسه خودم یا خانوادم.. چشمم خیلی درده یه مدت میترسم.. میترسم کرونا بهش اسیب رسونده باشه.. کلا خیلی استرس دارم از خییلی چیزا.. کلا نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس فکری گرفتی؟

نمیدونم شاید.. قبلا استرسی بودم و نگران همه بودم.. ولی نه به این شدت.. تابستون کرونا گرفتم.. بعد اون تا حالا خیلی بیشتر شدن.. مثلا الان چشمم خیلی درده میترسم کرونا داغونش کرده باشه.. و الان همش میگم نکمه اتفاق بدی واسه خانوادم بیفته

نمیدونم شاید.. قبلا استرسی بودم و نگران همه بودم.. ولی نه به این شدت.. تابستون کرونا گرفتم.. بعد اون ...

منم خیلی استرسیم اگه با کارای سرگرم کننده نمیتونی کنترلش کنس برو داروخانه بگو بهت قرص بده قرصشم اصن خطرناک نیس خیلی ضعیفه من گرفتم هر وقت استرس داشته باشم میخورم

در این مورد هم که نگرانی برای خانواده اته اصن زیاد فکر نکن چون اگه زیاد به وسواس فکری اهمیت بدی بدتر میشه باید بری پیش دکتر اعصاب اون موقع مثبت اندیش باش تا اتفاقای خوب برات بیفته دعاهای قرانی بخون