2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن خوب نیست .بنظرم سلامتی بچه مهمتره حالا چندماه نزنیم چی میشه

این ک صد البته .اخه امروز مطب بودم خانما هم رنگ ابرو داشتم هم رنگه مو خیلیا هم کاشته ناخن !!!!!

خدایا شُکرت❤🧿
حتما برام سواله ک تاپیک زدم شما میتونی نظر ندی نوشتم ک اونایی ک انجام دادن بیان

تاپیک نظرخواهیه .مشکل داری بانظر تاپیک نزن

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
نظر خواهی نه حرفه بی ربط شنیدن .👋🏽

حرف بی ربطو تومیزنی ک توبارداریت تحمل نداری ی ابرو رنگ نکنی.اینو دیگ همه میدونن رنگ واسه جنین ضرر داره ممکنه ناقصش کنه

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
این ک صد البته .اخه امروز مطب بودم خانما هم رنگ ابرو داشتم هم رنگه مو خیلیا هم کاشته ناخن !!!!!

اره منم خیلی دیدم خیلیا اخراش ک میخوان زایمان کنن میرن رنگ میکنن اما خب ضرره بنظرم

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت❤
اره منم خیلی دیدم خیلیا اخراش ک میخوان زایمان کنن میرن رنگ میکنن اما خب ضرره بنظرم

منم تعجب کردم واسه این سوال برام بود وگرنه خودم تا زایمان صبر میکنم .خانما میگفتن نه ایرادی نداره دکتر هم گفت ۳ماه اخر مشکلی نیس ولی باز ریسکه

خدایا شُکرت❤🧿
مشکله روانی داری ؟گمشو بیرون از تاپیکم برات متاسفم .ب تو چه ربطی داره ک برای چی تاپیک زدم سیکتیر

واست گزارش زدم تا حرف دهنتو بفهمی.متاسفم واسه اون بچه ای ک تو قراره مادرش باشی بی فرهنگ بی شخصیت.برو هر کاری دوس داری بکن بی تربیت

مشکله روانی داری ؟گمشو بیرون از تاپیکم برات متاسفم .ب تو چه ربطی داره ک برای چی تاپیک زدم سیکتیر

به این بی ادب رسیدگی کنید لطفا

@نی_نی_یار_3  

@دختر_نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_شب