2777
2789

ما بعد از یکسال تصمیم گرفتیم بریم خرید 

(نگید کرونا و این چیزا چون توی این یکسال یبارم خرید نکردیم منم یکساله عقد کردم خب بلاخره احتیاج داشتم)

مادرشوهرم و خواهرم هم باهامون بودن 

خلاصه هی گشتیم و خریدا کامل شد 

شوهرمو خواهرمو مادرش خرید کردن 

توی یه مغازه من یه مانتو پسندیدم به شوهرم گفتم 

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

بیاین تا بگم راهنمایین کنین

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش از مانتو ایراد گرفت و بعد اشاره کرد به خانومی که فروشنده بود و گفت ببین از مدل مانتوی خودش داره یا نه

من اصلا اون مدلو دوست نداشتم و گفتم نه 

هی اسرار کرد من قاطعانه گفتم نمیخوام

بیاین تا بگم راهنمایین کنین

چرا دونفری نرفتید خرید؟! 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خانومه اومد کنارمون وایساد 

در همون لحظه شوهرم گفت ازش بپرس حالاااا

حالا این که اندازت نمیشه شما هفت هشت سایز بزرگتری

درصورتی که من شاید دو سه کیلو از اون خانوم وزنم بیشتر بود

من ۶۰کیلو‌ام 

شاید اون ۵۷ بود

تا اینجوری گفت حالا میدونم شوخی بود ولی دنیام خراب شد

هیچ رمقی نسبت به خرید نداشتم دیگه

رومو ازش برگردونم و دیگه باهاش صحبت نکردم

اونم عصبی شد و کلا بخاطر اینکه لج منو دربیاره با مامانش بگو و بخند راه انداخته بود