2777
2789
عنوان

میدونم نباید ناراحت بشم اما😔😔

357 بازدید | 22 پست

سلام دوستای گلم شبتون بخیر تو پست اول توضیح میدم که اذیت نشید 

بچه ها من خودم تا سال پیش شاغل بودم دستم تو جیب خودم بودو مشکلاتمون کمتر بوداما خوب بخاطر کرونا نیروها تعدیل شدند من هم بیکار شدم شوهرم حقوقش ماهی 3تومن با این هزینه ها و دو تا بچه  خوب سخته البته میدونم الان شرایط مالی برای همه سخت شده واقعا اما حرفم چیز دیگه ایه من خانوادم وضعیت مالی خیلی خوبی دارند در رفاه کامل هستندخواهر برادرم که ازدواج کردند هم اوضاع مالیشون از من خیلی بهتره 

صبح داشتم با مامانم حرف میزدم مثلا الان رفته بود 4تومن لباس عید گرفته بود میدونم نباید توقع داشته باشم اما ته دلم غصه میخورم میگم خوب مامانم میدونه من شرایط مالی خوبی ندارم چرا نباید کمکم کنه، چرا نباید به فکر من باشه وقتی که میدونه واقعاااا الان شرایط سختی دارم  

شماها توقع ندارید تو این وقتا از خانوادتون؟؟ 

اره خب خانوادس مگه میشه بی توقع بود

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن هیچ توقعی از هیچ کسی ندارم 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

مگ‌مامانت بهت عیدی نمیده؟ترک نیستید؟اخه ما ترکا رسم داریم هرسال پادر ب دختراش عیدی میده

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤