2777
2789
عنوان

الهی بگردم 🥺

198 بازدید | 23 پست

هفته پیش  بود وقت اذان صبح بیدار شدم ناخود اگاه دعا کردم که همسرم کار پیدا کنه 

ساعت ده صبح بهش زنگ زدن که بیا سر کار 

باید لباس فرم میگرفت  به ازمایشم من دارم ششصد پولش بود پول نداشتیم  به اندازه کافی اونم روش نمیشد به کسی بگه بهم پول بدین ظهر رفت خونه باباش هی دل و بیدل میکرد بگه برا پول  روش نشد اخه تازه بهش قرض داده بودن خلاصه هیچی نگفت منم که متوجه موضو شده بودم  یه خورده تو راه خندوندمش  و عصر بهش زنگ زدم گفتم بیا بریم بیرون هم یه گشتی بزنیم هم گوشواره هایی که گرفتیم بفروشم لباسای فرمتو بگیریم الباقیشم بزاریم برا ازمایش صبح من 

انقددددد خوشحال شد که به ثانیه نکشید اومد 

شاید باورتون نشه اما بعد کلی سال رفتیم بیرون  خجالت کشید بیاد تو طلا فروشی دوست نداشت کارمون به اینجا بکشه

منم با لب خندون فروختم که فکر نکنه چیزی تو دلمه

برکت داشتن بخدا همه کارامون راس و ریس شد خدا رو شکر 

نینیمو‌ن میومده برکتو با خودش اورده 💕

چه عالی........................................................................غرق در خوشبختی بشین......................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم ❤️❤️❤️ قدمش پر خیر و برکت باشه براتون عزیزم ❤️❤️❤️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

سال دیگه این موقع چند برابرش داری مطمئن باش 

عشق و زندگیتون پایدار باشه

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

چقدر دلت گنده س. آفرین غبطه خوردم

حالا من به شوهرم میگم هرررررچی بشه من سرویس طلا رو می‌خوام (توی عقد هستم)

تا یه مدتی اکثر تاپیکام در مورد سوالات پیش پا افتاده آشپزیه، پیشاپیش ممنون از کسایی که صبورانه منو راهنمایی میکنن 

کاش هیچ مردی انقدر تو زندگی اذیت نشه...

کاش این رو هیچوقت یادش نره و تمام زندگیتون تلاش کنه لبخند از لبت پاک نشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
چقدر دلت گنده س. آفرین غبطه خوردم حالا من به شوهرم میگم هرررررچی بشه من سرویس طلا رو می‌خوام (توی ع ...

مرسی عزیزم منم گاهی اینطوری میشم اما یجایی که  نیازه همه کوتاه میان حتی خودت