2777
2789
عنوان

بازم گندزدم

417 بازدید | 32 پست

سلام دوستان اگه بدونیدمن چن وقت پیشا رفتم قهر خونه پدرم ی چن وقتی و اونجا ی چیزی پیش اومد ک نیاااازشدید داشتم ب پول و یکی ازالنگوهاموفروختم مبلغ لازم روخرج وبقیشودادم ی گوشواره بعد شوهرم ب قصداشتی اومددنبالم امامن بهش نگفتم چون روطلاهام حساسه یهوگوشواره روتوکیفم دیدهول شدم ازترس گفتم واسه خواهرمه اماامروزفهمید ...باهام حرف نمیزنه بهم میگه دروغگو امامن واقعا احتیاج داشتم دوس نداشتم از بابام  بگیرم انقد یعنی تقصیرکارم؟؟؟

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار اشتباهی کردی.  میتونستی از خودش بخای یا از پدرتون قرض بگیری وقتی برگشتی خونت از شوهرت بگیری پس بدی . 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

خیلی واجب بود ک فروختی ؟ 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

منم بزار بگم گندمو دوستم زنگ زد به من صداش  گرفته بود گفت من سرماخوردم فردا میرم خونمون گفتم  برو تست  مثبت بود همونجا بمونی نری بقیه رم مریض  کنی گفتم بویایی داری گفت بینیم کیپه  بویاییم کمه یه دفعه هول کرد  و استرس  گرفت قطع کرد گوشیشو خاموش  کرده گفت خیلی  استرس دارم  و اینا گوشیشم ج نمیده من نمیخواستم اینجور شه اومدم صواب  کنم کباب  شدم الانم میگم‌اگه از استرس  طوریش شه چی اگه از ترس کرونا بلایی سرش بیاد اگه  کروناش منفی باشه از اونجا که میزه تست بده بگیره چی

خلاصه آرامش ندارم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
کار اشتباهی کردی.  میتونستی از خودش بخای یا از پدرتون قرض بگیری وقتی برگشتی خونت از شوهرت بگیری ...

اخه پول بده نیستش بخداروم نشدازبابام بگیرم

اره عینکم شکست چشام خیلی دردمیکردن 

ولی کاش از کسی قرض میکردی ..ن بخاطر شوهرت ..کلا حیفه ک النگو بفروشی برا عینک 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
منم بزار بگم گندمو دوستم زنگ زد به من صداش  گرفته بود گفت من سرماخوردم فردا میرم خونمون گفتم &n ...

عزیزم استرس نداشته باش کسی از استرس نمرده خیالت راحت باشه 

ولی کاش از کسی قرض میکردی ..ن بخاطر شوهرت ..کلا حیفه ک النگو بفروشی برا عینک 

اره حیف بود ولی بقیشو دادم گوشواره نذاشتم زیاد ضررکنم حالا آشتی نمیکنه خیلی لجه

عزیزم استرس نداشته باش کسی از استرس نمرده خیالت راحت باشه 

اگه بره تست بده مریض شه چی؟ من غلط کردم خیلی ناراحتم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
اره حیف بود ولی بقیشو دادم گوشواره نذاشتم زیاد ضررکنم حالا آشتی نمیکنه خیلی لجه

قبول کن اشتباه از تو بوده 😀هرچند مال خودته و ب اون ربطی نداره ..ولی در کل طلا رو نباید برا همچین موردی بفروشی