2777
2789

من خيلي پادرد ميگيرم كمر دردم همينطور

جوري ك محاله سرپابمونم يا راه برم وكار كنم دردش اذيتم نكنه

كسي ميدونه بايد چيكاركنم؟

آزمايش كلسيمم خوب بوده

ميشه براي آرامشم دعاكنيد؟🥺🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام این فیلم رو کامل ببین کمکت میکنه:

https://www.aparat.com/v/rUWfX/کش_روانساز

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
نه چي هست اين ك گفتين؟

این چند وقته اگه شیر بستنی و یا ماست نامطمئن خوردید احتمالش هست تب مالت باشه که فک نکنم چون از اول اینجوری بودید

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

شما شاید سیاتیک داری باید بری دکتر مغز و اعصاب 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
اخه مگ اینجا مطب دکتره لابد میخای نسخه هم بنویسن برات 

نميتوني كمك كني برو بيرون ازتاپيكم 

اين سايت براي همينجور چيزاست نه حرفاي خاله زنكي

نميتوني كمك كني برو بيرون ازتاپيكم  اين سايت براي همينجور چيزاست نه حرفاي خاله زنكي

این سایت اتفاقا مال حرفای خاله زنکیه🤣 اینجا دکتر ک نمیاد یکی حوصلش سر رفته میاد تو زیادی احمقی 🤣

این سایت اتفاقا مال حرفای خاله زنکیه🤣 اینجا دکتر ک نمیاد یکی حوصلش سر رفته میاد تو زیادی احمقی 🤣

دكترم هست تو سايت ادماي با شعوري هم ك تجربه دارن و كمك ميكنن هم زياده

شما احمقي ك سروكارت با ادماي خاله زنك و احمقي مث خودته و اينه طرز فكرت

دست خودت نيس شعور وتربيتت درهمين حدِ