سلام .من چند ماهه که موهامو کوتاه کردم که هم یکسان بلند بشه هم موخوره اگه داره از بین بره ولی اصلا بلند نشده.خیلی ناراحتم. کسی تجربه ای داره بهم بگه چیکار کنم موهام بلند بشه؟
🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشین،عوارض که نداره .فقط موهای سر بلند میشه یا نه ممکنه قسمتای دیگه بدنم موهاش بلند بشه؟
برا من که نداشت
🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
اهان ممنون فقط میشه بگین چطور استفاده میکردین ؟ هر روز میخوردین یا....
روزی یه دونه