من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
آخه چاق نیستم بازم رژیم بگیرم؟ شماخودت نتیجه گرفتی؟ پیاده روی عادی یاهمراه با تپش قلب؟
منم اضافه وزن نداشتم اما شکم داشتم شکمم ک آب شد حامله شدم چاق هم نباشی بازم یه چیزایی رو باید رعایت کنی مثلا سردیجات فسفود شیرینیجات اینا اصلا نخوری تا جایی ک میتونی گرمی بخوری💎
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
روزی حداقل یکی دوساعت پیاده روی تند هم خیلی عالیه💎
آره دقیقا منم شکمم کلا بهم نمیاد چون لاغرم ولی شکمم خیلی بزرگه شما دیگه دارو نخوردین؟ وای نخوردن بر ...
من با دارو جواب نگرفتم با رژیم جواب گرفتم دوسه ماه تمام رژیم بودم خیییییلی شکموام و روزای خیلی سختی رو گذروندم شاید خنده تون بگیره اگه بگم میرفت تو اینترنت عکس غذاها رو نگاه میکردم و گریه میکردم اما هدف داشتم و تونستم رعایت کنم وب هدفم برسم💎