2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکس  رفیق های من لول یک و دو بیز و بادران بودن بعد از 5 سال هیچی نشدن

واقعا؟

دوستای من تازه واردش شدن،خیییییلی ازش دفاع میکنن به اندازه مادرشون روی شرکت غیرت دارن😐💔

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464
واقعا؟ دوستای من تازه واردش شدن،خیییییلی ازش دفاع میکنن به اندازه مادرشون روی شرکت غیرت دارن😐💔

منم دیدم دختره پول پارو میکرد الآنم رفته کلینیک زیبایی زده دیپلم ب زور داره

منم دیدم دختره پول پارو میکرد الآنم رفته کلینیک زیبایی زده دیپلم ب زور داره

عزیزم ببین و باور نکن یه سری آدما بهت نشون میدن و میگن اینا از این راه پولدار شدن و موفقیتشون مدیون شرکت و خیلی تلاش و زحمت کشیدن و.... اینا رو فقط میگن که یه سری آدم ساده رو جذب کنن....... 

واقعا؟ دوستای من تازه واردش شدن،خیییییلی ازش دفاع میکنن به اندازه مادرشون روی شرکت غیرت دارن😐💔

داغن

هیچی نمیشن هیچی

از رفقای من که 5 سال  از تهران  تا تمام شهرستان ها رو گشتن برای پرزنت کردن ......کسی بیشتر تو نتورک جون نکند

اخر سر هم زیر دست من تو شرکت طراحی وب مشغول به کار برنامه نویسی شدن 

5 سال عمر سوزندن فقط

عزیزم ببین و باور نکن یه سری آدما بهت نشون میدن و میگن اینا از این راه پولدار شدن و موفقیتشون مدیون ...

البته اینم بگم خودشم پولدار بودا ولی ب قول خودش از خانواده‌اش نمی‌گرفت پول همون موقع ها حدود پنج سال پیش اصفهان بود و فروش زیاد داشت آخه فامیل بزرگی آن و تونست یه ۲۰۶بخره ب نظرم خانواده اش حمایتش کردن و همه رو برده بود تو زیر مجموعه اش تا تونست خودش بالا بکشه