2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

167 بازدید | 19 پست

بچه ها من خودم اهل درس خوندن نیسم مامانم ب اجبار میخاد منو بفرسته تجربی میگم نمیخام میگه تو گوه میخوری اگ میخای ول بگردی تا گوشیتو بگیریم واقعا نمیدونم چیکار کنم😐☹️😭تازه مشاور تحصیلیم هس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استعدادشو داری؟ اگه خیلی اصرار کرد برو تجربیبعدش میتونی بری غیرانتفاعی بازیگری بخونی

😐نفهمیدم برم تجربی ک تا دانشگاه باید بخونم مدرک بگیرم بعد برم بازیگری؟ احمقانس

😭فوق لیسناس داره میخاد منم مث خدش کنه☹️

منم مث تو اون موقع درس نمیخوندم حوصله نداشتم البته گوشیم نداشتم اون موقع ولی حوصله درس نداشتم میخوندم ولی خیلی کم و نهمم که تموم شد رشته ای به جز فنی حرفه ای و کارودانش نیاوردم ساده ازش گذشتم رفتم رشته تربیت کودک بعد همه دوست و اشنا مسخره م میکردن میگفتن میخواد عن بچه شو بشوره از الان میخواد اموزش ببینه خب طرز فکر بدیه هرکس زندگیه خودش ولی اون موقع فهمیدم میتونم از اینی که هستم بهتر بشم تصمیم به تغییر رشته گرفتم و قبول هم شدم و یه سال بعد منم یکی از فامیلامون دوباره تو همون رشته تربیت معلم قبول شد خواست تغییر رشته بده قبول نشد و الانم ترک تحصیله

اینو گفتم که بدونی شاید دلت خیلی چیزارو بخواد ولی بعدا که پشیمون شدی درصدش پنجا پنجاس پس تا دیر نشده تصمیمتو بگیر و نزار شکست بخوری

منم مث تو اون موقع درس نمیخوندم حوصله نداشتم البته گوشیم نداشتم اون موقع ولی حوصله درس نداشتم میخوند ...

یعنی برم تجربی مامانم میگ کار نیس نمیتونی زندگیتو بچرخونی برو تجربی تا کسی مسخرت نکنه

مامانا بدمونو نمیخوان می خوان تو هر شرایطی بهترین باشیم توهم به حرفش گوش کن بعدش که نتونستی یا تصمیمت عوض شد میتونی کنکور هنر بدی واسه بازیگری اونموقع کارت راحت تره

درست نیست به نظر یکی بگی احمقانه ولی خب 😄

من چون شرایط شمارو داشتم اینو گفتم چونکه ممکنه هرکاریم کنی تهش مجبور شی بری تجربی ، اینو گفتم که نا امید نشی چون خودتم تو این سه سال میتونی بری کلاسای بازیگری و تئاتر .