2777
2789
عنوان

تقويت مكالمه زبان انگليسي

195 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من خيلي ب زبان علاقه مندم وكلي دوره گذروندم والانم دارم سطح مو بالاميبرم تابتونم جايي تدريس كنم كسي برنامه اي ميشناسه ك براي تقويت مكالمه باشه؟؟

برنامه نه ولی فرندز دانلود کن بدون زیر نویس ببین تاثیرش باور نکردنیه

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

اگه فهمیدی به منم بگو منم لازم دارم مرسی

زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرندز فيلمه؟

بله سریاله البته

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

سلام شما تو اینستا تو پیج استاد مرتضی جاوید برو خیلی خود تدریس میکنه،کتاب هیب هیب هورا ،کانکت،تاپناچ،تاچستون،اینترچنج،بیسیک گرامر رو بخون و هر روز فیلم اینگلیسی بازیر نویس انگلیسی گوش بده و هر چی میگه رو کاغذ بنویس اما زیرنویس را نگاه نکن.موفق باشی

عه چقد خوب  دنبال چت روم ايتالياييم  مرسي عزيزززم

خواهش اره هر زبانی هست تو فیلترش عربی ترکی....از همه جای دنیا

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی ک تنهایی رو یاد گرفته💜