2777
2789

بنظرخودم که میبینم دخترخوبی نیستم حدومرزندارم که ازاینجورادماگیرم میوفته

تاپیک قبلیم نوشتم چی شده

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه حرو.مزاده عوضی بوده بهش نه گفتی سوخته

اره خیلی سوخته بود

اخه میگفت من سرم به تنم می ارزه

حتی زن وبچه هاش ایران نبودن

وضع مالیش عالی بود

خوندم تاپیک قبلیتو

تو باید اینقدر عزت نفس داشته باشی ک بعد اون حرفی ک گفته زیر کی بودی بی‌حالی میخوابوندی تو گوشش میریدی بهش و می‌رفتی پایین

از همه جام بلاکش میکردی

حرفایی ک تو از زبون اون آدم گفتی معلومه چه لشواره و حرومزاده آیه

الآنم هرچقدر بخوای با حرف اون ناراحت باشی بیشتر شأن خودت و میاری پایین

فراموش کن تموم شد و رفت

دیگه اون کثیف بود تو چرا ناراحتی

با کسی هم سعی کن قرار نذاری دیگه تا کیس مناسبت پیدا بشه

دیگه ابناهمش درس عبرته

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خوندم تاپیک قبلیتوتو باید اینقدر عزت نفس داشته باشی ک بعد اون حرفی ک گفته زیر کی بودی بی‌حالی میخواب ...

نگه نمیداشت ۱۰بارگفتم نگه دار

میگفت کیفتوببینم رژ داری 

یعنی رفتی جایی اومدی رژ زدی

کثیف دید من ازاسترس دستام عرق میکنه نزدیک بود بیارم بالا

دیگه اون کثیف بود تو چرا ناراحتیبا کسی هم سعی کن قرار نذاری دیگه تا کیس مناسبت پیدا بشهدیگه ابناهمش ...

من ادم نمیشم

من دنبال عشق ودوس داشتن وازدواجمه خستم

سنتی دوتاامسال اومدن وبرنگشتن خبری نشد خوبم نبودن 

ولی خسته شدم

هرچی عوضیه گیرمن میوفته

من ادم نمیشممن دنبال عشق ودوس داشتن وازدواجمه خستمسنتی دوتاامسال اومدن وبرنگشتن خبری نشد خوبم نبودن ...

قبلا و الان چجور بودی سعی کن برعکس بشی .تیپ و ظاهر و آرایش ورفتارو هرچیزی ک خودت میدونی .کلا کاری کن ۱۸۰ درجه تغییر کنی .تغییر خوب

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️