2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزت نفس داشتن

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖
عزت نفس داشتن

به نظرم خیلی متفاوته معنای غرور با این معنی که شما گفتینا عزیزم

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

به عبارتی بهتره بگین مفهومش چیه از نظر شما ؟ 

به نظر من غرور یعنی خیلی وختا دلت میخاد کاریو انجام بدی اما چون حس می کنی کدچیک میشی انجام نمیدی گاهی اوقاتدمیخای گریه کنی اما از ترس اینکه کم بیاری فقط بغض می کنی گاهی اوقات حتا بغضم نداری ... غرور یعنی بخای با کسی دوست بشی ... اما غرورت نذاره فکر کنی اون باید بیاد جلو ... فکر می کنی اگر بری جلو غرورت میشکنه کم میاری 💔

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

یعنی هر کی مغروره خودشیفته و خودپسنده؟

اکثرا فقط خودشونو قبول دارن 

غرور ب اندازه و ب جا یجاهایی خوبه مانع میشه ادمو کوچیک و بهش بی احترامی نکنن ولی زیادش تکبره ک باعث میشه ادمارو از خودت دورکنی

ادم خودشیفته و خودپسند

نه اون فرق داره ... غرور یعنی بخای خیلی جاها کاری که دلت میخاد رو انجام بدی اما برا اینکه کم نیاری جلو بقیه اون کار رو نمی کنی .... کاری که  برای هرکسی خیلی عادیه نه اینکه بخای کاریو انجام بدی که مایه کم اوردن باشه برا بقیه

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

به نظرم خیلی متفاوته معنای غرور با این معنی که شما گفتینا عزیزم

معنیش برای من اینجوریه

شمارو نمی دونم

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖
اکثرا فقط خودشونو قبول دارن  غرور ب اندازه و ب جا یجاهایی خوبه مانع میشه ادمو کوچیک و بهش بی ا ...

حرفت درسته ... اما اون تکبر هست با هرور فرق داره با حرفتون موافقم که نباید غرور بیش از حد برسه ... پس غرور به تنهایی بد نیست فقط زیادیش ضرر داره 💔