2777
2789
میگن جو باعث زایمان زودرس میشه درسته یا نه؟ مرسی جنینم وزن بگیره همش دعاتون میکنم

نترس به منم گفتن بچت یه کیلو اصلا اصلا شکم نداشتم 3660 بدنیا اومد فقط شیییییر زیییییییاد بخور تامیتونی با خرما بخور چه بهتر

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزدلم.پناه برخدا.فقط بهم گفت علائم زایمان زودرس و داری باید خیلی رعایت کنی.خیلی استرس دارم

استرس نداشته باش ریلکس باش

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
میشه بگی چه قرصایی استفاده میکنی؟من فقط پره ناتال و کلسیم و اهن میخورم

امگا ۳ یهت ندادن؟

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
منم اصلا شکم ندارم. سزارین بودی یا طبیعی؟

طبیعی 

همه دکترا هم میگفتن بچت یک کیلو مردم تو خیابون مطب همه میگفتن مگه تو حامله ایی

۲۸ هفته

خب هنوز خیلی وقت داری اما اشتباه منو نکن منم ۲۸هفته۱۲۰۰بود درست بخودم نرسیدم ۳۶هفته رفتم گفت ۲۵۰۰کمه وزنش .تغذیم اصن خوب نبود شبا دوسه ساعت یبار از خواب بلند شو یکم مغزه جات و یه چیزی بخور بخواب درطول روزم مرتب بخوررر فقط