2777
2789
عنوان

کسی هست تجربه لاغر شدن با پیاده روی رو داشته باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15978 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم من بیشتر شکم و پهلوم و اندکی پاهام لاغر شد با پیاده روی 

به شرطی که ...

یک ) تند راه بری و سرعت داشته باشی 

دو) ترجیحا هر روز باشه به جز روزایی که واقعا مشکلی هست 

اگر شرایطش رعایت نشه ، نتیجه نمیگیرید 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
جدی ؟ واقن کم شدن پهلو شکم ؟  

اره ۵ ماه هر روز ۴ عصر تا زمانی که هنوز هوا تاریک نشده چون بالاخره خانومییم تنها خطرناکه 

هوای روشن عصر ها با کتونی ، با سرعت ،جای صاف ، و هر روز ، تاکید میکنم تند و سرعتی و هر روز و تدوام در کار 

من نفس از بینی میکشم و از دهان بیرون میدم نفسمو 

بعد از چند ماه ، شکم و پهلوهام  اب شد و یه کوچولو ران 

باید سرعت و تدوام هر روز باشه وگرنه نتیجه نداره 

من روزهایی ک مریضم نمیرم 

من لاغرم. فقط دلم میخواد رون و پایین تنم یکم لاغر تر بشه. وزنمم که کم میشه از جاها دیگه ام ک خوبه کم میشه. اما پیاده روی بازم خوب بوده برام.

کسانی که در تلاشند که تحقیرتان کنند. همیشه خود را پایین تر از شما میپندارند.💪
اره ۵ ماه هر روز ۴ عصر تا زمانی که هنوز هوا تاریک نشده چون بالاخره خانومییم تنها خطرناکه  هوای ...

اگه یه کم سرپائینی باشه یعنی نمیشه ؟ آخه تهران سمت تجریش اصلن جای صاف انگار نداره  

.... 
اگه یه کم سرپائینی باشه یعنی نمیشه ؟ آخه تهران سمت تجریش اصلن جای صاف انگار نداره    

اره تجریش بالایی داره  ،باغ فردوسم خیلی دوست دارم 

ترجیحا خوندم جای صاف ،، ولی یه کوچولو اشکال نداره 

بله عزیزم.  قشنگ دو سایز کم کردم.  البته خیلی اضافه وزن نداشتم از اول ولی به نظرم خیلی خ ...

وای چه خوووب ... نمیدونم من چرا باورم نمیشه ... همش فکر میکنم هیچ تغییری نمیده پیاده روی

.... 

البته بگم بیشتر وزن کم میکنی. ولی اگه دوست داری بدنت خوش فرم و ورزشکاری بشه،جای ورزش باشگاه رو نمیگیره. 

من 55بودم باردار سدم78شدم با اب کرفس کم کردم شد56 الانم صیحا پیاده روی تا وزنم بمونه ثابت

عزيزم چ رژيمي گرفتي منم ٥٥ بودم شدم٦٠

خيلي گرسنم ميشه و زياد ميخورم چيكاركنم اشتهام كم بشه مثل قبلا

میشه  دعاکنید نی نی من سالم باشه؟؟؟🙏🏻