2777
2789
عنوان

از کی شروع کردید به خرید جهیزیه؟

1201 بازدید | 52 پست

دوستان من تازه عقد کردم هنوز یه ماه نشده هیچی نخریدم فعلا. الان که همه جا شلوغه برا همین میخوام بعد عید شروع کنم به خرید انشاالله. البته گاهی وسوسه میشم یه چیزای کوچولو بخرم نمی دونم به نظرتون چطوری شروع کنم اول بزرگا رو بخرم بعد خرت و پرتا رو یا اگه از چیزی خوشم اومد از همین حالا بخرم؟ به نظرتون قیمتا بعد عید خیلی بالاتر میره؟

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۵ سالمه مامانم بعضی وقتا. شوخی یا جدی میگه از الان جهیزیه برات بگیرم خورد خورد از سرویس قابلمه هم میخواد شروع کنه😁 ولی من میگم نه تا اون موقع هزارتا مدل جدید میاد من نمیخوام

....