2777
2789

20 پول دارم برم طلا بگیرم یا بصبرم؟ اتفاق خاصی قراره بیفته یا نه و این که پولو باید اخر پاییز بدم برای پکیج خونه اون موقع میخوایم پیج بزنیم

خب از الان پکیج تو بخر 

هوا که سرد بشه قیمتش میره بالا

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا شوهرم گف اخر پاییز فوقش بخرم بذام انباری

خب حتی اگه بخوای بخری بزاری انباری بازم الان بخری بهتره تا موقع پاییز و‌زمستون

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چون مبلغ کمه به نظرم از سایت توکنیکو طلا انلاین بخر کارمزدش زیر یه درصده اینجوری موقع فروش هم به نرخ روز میفروشی و کارمزد نداره و حداقل ضرر کارمزد نمیدی

من خودم سوت سوت طلا خریدم از اول سال اینجا و الان 4 گرم طلا دارم پس انداز