2777
2789

دوستان بعد از اینکه دکتر موسی محمودی بد قولی کرد و عملم کنسل شد ،خیلی ناامید بودم که دوستانم دکنر جواد مسلمی کیا رو در جیرفت معرفی کردن.ویزیت سدم و خیلی زود نوبت عمل در بیمارستان خصوصی قایم جیرفت گرفتم.با یک تیم بیهوشی عالی که دکتر تاییدشون کرد چون من آسم شدید داشتم و مهم بود.اول وقت نفر اول عمل شدم عصر مرخص شدم.بدون تامپون بود.یک اسپیلنت یا همون گچ گذاشت.یک هفته بعد براداشت.اصلا درد و خونریزی نداشتم.مدل نیمه فانتزی.الانم با اینکه ورم داره خداروشکر راضیم.همه میگفتن از کرمان اومدی جیرفت عمل کنی? به نظزم دکتر خوب هرجا باشه باید بری.البته بعد متوجه شدم ایشون مهرگان کرمان و تهران هم عمل میکنن.اسمشون بزنید اینستا میاد پیجش.وظیفه ام دونستم به همه اطلاع بدم.چون خودم واقعا تو کرمان دکتر خوب پیدا نکردم.متاسفانه اگه کمی هم سرشون شلوغ میشه بد قولی و اخلاقیات میزارن کنار و پول از مریضا میگیرن مټل دکتر محمودی که اصلا نمیبخشمش.تو اوج نا امیدی خدا دکتر مسلمی رو سر راهم قرار داد و 24 بهمن عمل کردم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید دکتر مسلمی هزینه ی عملشون چند؟

کلا نگاه میکنه به لباس و چهرت و بینیت قیمت میده.کلا پولکی هست.دوستم بیعانه عمل داده بهش دوهفته قبل از عمل کنسل کرد به زور و التمای 800 تومن بهش پس داده.

سلام من پیش دکتر محمد صالحی عمل کردم خیلی راضیم. بعد از من خواهر شوهرمم همونجا عمل کرد اونم خیلی راضی بود. چون سوراخهای بینیمون بزرگ نبود و آقای دکتر روششون بسته است هیچ برشی از بیرون ندارم و جالب اینکه هیچ دردی نداشتم، هیچی. بهم گفته بودن تکنیششون بی درده ولی باز خیلی باورم نمیشد در حدی درد نداشتم که روز سوم بعد از عملم بیست نفر دست تنها شام مهمون دادم و خوب خوب بودم. 

مریضایی که همزمان با من مطب بودن هم همه راضی بودن پیج اینستاگرام هم دارن میتونی توی پیجشون آیدی کسایی که عمل کردن هم پیدا کنی و باهاشون حرف بزنی