2777
2789
عنوان

بچه دومم و باردارم ببينيد مامانم چي بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 58 پست
اره دقيقا، فكر نكنم كسي خوشحال بشه  خانواده خودم كه حالت سرزنش دارن ، برا بچه اول هم خوشحال نش ...

منم بچه اولم جرعت نمیکنم بگم😟😟😟😟😟😟یکی نیست بگه بابا بچه ای بزرگ کردین والان خودش حس خوشبختی داره و مستقله دیگه چکار به زندگیش دارین که هی حالشو خراب کنین

من برعکسشو بیشتر دیدم که مثلا بگن فلانی ازدواج کرده و بچه داره و تو هنوز داری درس میخونی 😬

مال ما دوس داشتن ما رو زود شوهر بدن از مسئوليت رها بشن، از اون طرفن دلشون ميخواد ما تا پسا دكترا و پورفسور شدن پيش بريم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با كلي سختي و درس خوندن 

واقعاً بهت تبریک میگم . من ۲۴ سالمه . حدوداً یکماهه که از پایان نامم دفاع کردم . و الآن میخوام همه تلاشمو بکنم که آزمون وکالت رو قبول بشم .

حرف مادرتون رو شما تأثیر نذاره . شاید فکر کرده بچه دوم داره میاد شمارو از وکیل شدن دور میکنه .

خوب مامانت راستش گفته دیگه بچه هموک یه دونه بسته بقیش به خودت برس گردش و تفریح و درس

اون نميگه تفريح كن ميگه فقط درس بخونين 

تازه من بعد اين همه درس خوندن هنوز به درامد نرسيدم

دروغ چرامنم یه جایی دلم شکست ازمادرم

بچه دومم ناخواسته بودحال دلم بدبود افسردگی شدیدگرفته بودم دلم میخواست سقط کنم

به حرف مامانم نگه داشتم بچه ای که نمی‌خواستمو

بعدکه به دنیااومددیدچقدبه دست وپام میپیچه ومحدودم کرده حتی واسه خودشم محدودیت آورده

گفت این انگارمزاحمت شده اضافست

اونجادلم شکست یه درسی هم گرفتم اززندگیم  اینکه باعقل خودم برم جلو

کسی که چقدتشویقم میکردومیگفت گناهه فلانه حالااین حرفوبهم زد

من موندم و افسردگی بارداری و زایمان وزحمت ودردسریک عمربرای یک بچه ناخواسته

مال ما دوس داشتن ما رو زود شوهر بدن از مسئوليت رها بشن، از اون طرفن دلشون ميخواد ما تا پسا دكترا و پ ...

ای کاش برای منم همینطور بودن، نمی‌ذارن ازدواج کنم به امید اینکه برم سرکار و اونارو حمایت مالی کنم🤦‍♀️🤦‍♀️

واقعاً بهت تبریک میگم . من ۲۴ سالمه . حدوداً یکماهه که از پایان نامم دفاع کردم . و الآن میخوام همه ت ...

اميدوارم موفق باشي 

ازمون خيلي سختيه 

واقعا نميدونم ارزش اين همه سختي و داره يا نه ، با توجه به الان كه معلوم نيست سياستشون چيه نسبت به اينده اين شغل 

ولي اگه علاقه داري حتما موفق ميشي

اميدوارم موفق باشي  ازمون خيلي سختيه  واقعا نميدونم ارزش اين همه سختي و داره يا نه ، با ...

مرسی عزیزم . شما هم مؤفق باشی . هم یه خانم وکیل کاربلد بشی که تو حرفه وکالت قویه ، هم یه مادر نمونه که برای دوتا بچه هاش هیچی کم نمیزاره . 🌹💖🌹

دروغ چرامنم یه جایی دلم شکست ازمادرم بچه دومم ناخواسته بودحال دلم بدبود افسردگی شدیدگرفته بودم د ...

گلم در مورد سقط جنين كه اصلا موافق نيستم بالاخره هديه خداست ، و عذاب وجدان سقط ادم و راحت نميذاره 

اما اما اما يه چيزي كه من به تجربه تو زندگي بهش رسيدم اين هست كه تو زندگي فقط با عقل خودت جلو برو فقط عقل خودت ، حتي ادم اگه اشتباهم بكنه ميگه خودم كردم دلم نميسوزه 

كسي ديگه برام تصميم نگرفته

گلم در مورد سقط جنين كه اصلا موافق نيستم بالاخره هديه خداست ، و عذاب وجدان سقط ادم و راحت نميذاره&nb ...

ولی من موافقم باسقط

شرایطی که من توش قرارگرفتم منوتبدیل به آدم عصبی وپرخاشگرو

افسرده ونااامیدوداغون کرد

میتونست  دوران بارداریم بهترین دوران برام باشه ولی همش بااشک وغصه شروع وتموم شد

میتونستم بالذت براش مادری کنم ولی مادرخوبی نبودم 

اون بچه نیازبه محبت مادر داره نیازبه به شرایط خوب که پدریامادر ازبودنش خوشحال باشن تا افسرده وغمگین

من اونقدغصه خوردم که یهه عذاب الهی میدونستم نه یه هدیه

چقدر بده  مامان منم این طوریه  در حالی که همه ی فامیل دوست دارن دختراشون مثل من باشن، ام ...

خیلی راحت به ما عدم اعتماد به نفس و سرخوردگی رو تزریق میکنن

هیچ ام حواسشون نیست 

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷