2777
2789
عنوان

بچه دومم و باردارم ببينيد مامانم چي بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم همینه دختر داییم رو میزد تو سرم که شجاعانه رانندگی میکنع حالا منم راننده گی میکنم فقط شج ...

چقدر بده 

مامان منم این طوریه 

در حالی که همه ی فامیل دوست دارن دختراشون مثل من باشن، اما مامان من نه تا خوبی رو نمیبینه، یه ایراد میبینه غر میزنه هااا

نميدونم ، احساس كردم از دهنش در رفت ولي خوب حرف دلش بود

ببین عزیزم این واقعا خیلی طبیعیه همه ی پدرو مادرت دوست دارن بچه هاشون. پزشک.مهندس.خلبان.فوتبالیست ویا نهایتا کارمند بشن این بخاطر دید جامعه است اونا تقصیری ندارن. منم دقیقا مشکل شمارو دارم و به شدت تحت فشارهستم حتی الان که باردارشدم بعداز چهارسالو نیم ازدواج هنوز جرعت نکردم به کسی بگم چون می‌دونم خوشحال که نمیشن هیچ سرزنشمم میکنن.تنهاراهت اینه برات مهم نباشه یه خانم شاد باشی و خودت احساس خوشبختی کنی اینجوری مامانت هم درنهایت بهت افتخارمیکنه

ببین عزیزم این واقعا خیلی طبیعیه همه ی پدرو مادرت دوست دارن بچه هاشون. پزشک.مهندس.خلبان.فوتبالیست وی ...

اره دقيقا، فكر نكنم كسي خوشحال بشه 

خانواده خودم كه حالت سرزنش دارن ، برا بچه اول هم خوشحال نشدن