2777
2789

رابطمون باهم جوری نیس ک بهم هدیه بدیم البته من قبلا دادم جواب نگرفتم ولی احساس میکنم باید یجوری باشع از شوهرم راضی باشن راستی اونا خیلی سردن فک نکنم سالی ی بار بچه هام رو بوس کنن😏😏😏😏

کرونا بهونه کن دیگه نبینیشون اصن هدیه چیه

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیدی اونجور ک میگن نیست قبلنا دور هفت سین ک مینشستن وسط قران چنتا هزاری میزاشتن میدادن ب خونوادشون نه که کلی هزینه کنی هدیه بگیری یا پول بدی که برا اون طرفم سخت باشه..

اگه اونا سردنو بلد نیستن بت کادو بدن در جواب من بودم نمیدادم

اما اگه دستشون خالی بود و شوهرم درامدش خوب بود میگفتم بشون بده که یچیزی بگیرن برا عیدشون..

خیلی ببخشید ولی بعد از خوندن تاپیکت خواستم بنویسم خری؟😬 که دیگه نوشتم خب چرا بگیری اه

ن اخه از رفتارشون حس میکنم توقعشون زیاده تو دلمم میگم داداششون حق دارن

عزیزم من نگفتم بدی رو با بدی جواب بده گفتم محبت باید متقابل باشه

منم شرایط،اسی رو دارم بهش عیدی می گرفتیم ولی بمن محل نمیداد و برای شوهرم چیزی میخرید ولی منو نه.باز میگم شاید ادم و خوب شه. میدونمم باز بخرم رفتارا و ازارشون پاربرجاس😤 همیشع حرفو شعارم اخه اینه با بد،بدباشی پس خوبی چیه

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼

کوفتو کادو کن بده بهشون😅😅

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️