2777
2789
عنوان

دیدی چکارکردم؟؟؟؟؟؟

184 بازدید | 7 پست

خاک‌توسرم بشه ایشاالله مرده شورمو ببرن 

بخدا عاشقشم باتموم‌وجودم 

۱۹سالمه یعنی بیست روز دیگ میرم تو۲۰ هنوز اخودم گوشی ندارم با گوشی خودش کارمیکنم اون آجیمم دبستانیه درساشو این چیزا با همین گوشیه 

امشب گفت گوشیو بیارفیلم بگیره خواهرت دوسه باری گفت نرفتم عصبانی شد اومد کلی فوش داد گوشیو گرفت برد منم نامردی نکردم کلی چیزگفتمش

کاش بمیرم من بخدا دلم نمیخواد اصلا از گل نازکتر بش بگم خودش میخواد گفتم مامان نزار بیشترازین احترامت پایین بیاد بازم تموم نکرد بحثو 

خیلی دوسش دارم خیلی درکم کرده بعضی اوقات تا چیزی نگه هبچیییییی ناحق بش نمیگم 

دلشو شکوندم 🙂آخه حقم نیست منم بادوستام‌چت کنم حقم نیست حریم خصوصی داشته باشم 

دارنا نک بگم ندارن گوشی بگیرن ولی کنکورمو بهونه کردن ک تا نری دانشگاه خبری ا گوشی نیست 

حالم ا خودم بهم میخوره 🍂

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️
🥺🥺🥺نمیشه‌که  اینجوری

خسته شدم دیگ

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد دوران کنکور خودم افتادم . تا دانشگاه نرفتم گوشی دستم  ندادن 

قبل دانشگاه تشنه گوشی بودم . بعد دانشگاه بود و نبود گوشی برام مهم نبود . 

سخت نگیر بالاخره میگذره

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊
یاد دوران کنکور خودم افتادم . تا دانشگاه نرفتم گوشی دستم  ندادن  قبل دانشگاه تشنه گوشی بو ...

بحث گوشی نیست بحث این ک اندازه بچه ۴ساله نظرم اهمیت نداره درک نداره ک اینم میخواد با دوستاش وقت بگذرونه بخدا ساعت ۱۲ونیم تایک و ربع ۶تا۷ ۱۱تا۱۲ونیم گوشیو ور میدارم بازم این وضعه

وااااا من از ۷ سالگی تبلت داشتم ۹ سالگی یک گوشی خریدن الان که ۱۴ سالمه یک گوشی مدل بالاتر دارم چرا خانواده ها درک نمیکنن؟ یکم سلیطه بازی راه بنداز گوشیو میخرن من خودم اینجوری شد که الان دستم یک گوشی a51 🤭🤭 از حق خودت نگذر خواهرت داره تو نداری خواهرت و بزن داد و بیداد راه بنداز خواهرت فسقل بچه گوشی داره تو نداری؟؟ آبرو پدر و مادرتو ببر

وااااا من از ۷ سالگی تبلت داشتم ۹ سالگی یک گوشی خریدن الان که ۱۴ سالمه یک گوشی مدل بالاتر دارم چرا خ ...

چ بی حیا😂

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
وااااا من از ۷ سالگی تبلت داشتم ۹ سالگی یک گوشی خریدن الان که ۱۴ سالمه یک گوشی مدل بالاتر دارم چرا خ ...

عزیزم مامان بابای شما هم کار اشتباهی کردن از هفت سالگی دستت گوشی دادن۔وهرسال گوشی مدل بالاتر خریدن۔کاش مامان بابای من هم برام قبل کنکور گوشی نمیخریدن تا حسابی درس میخوندم رشته ی خوبی قبول میشدم۔بعضی چیزا تا سن نگذره آدم متوجه نمیشه۔الان کله هاتون بوی قرمه سبزی میده