2777
2789

https://8pic.ir/uploads/20210309-003551_7da4d.jpg

سلام بچه‌ها من قصد عمل پروتز چانه و بینی دارم. پوستم نازک هست. ممکنه دکتر با توجه به فرم بینی‌ام در تهران معرفی کنید. اگر خودتون بینی شبیه به من دارید و عمل کردید ممکنه راهنمایی کنید و عکس بفرستید.

مدتی هست پیچ دکتر عالیان و حمیدرضانوری رو دنبال میکنم ولی ناراضی میبینم دلسرد میشم.

چونه اتون چی کار می کنن

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نَمیدونم

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

دکتر سامان طهماسبی عملهای ترکیبی انجام‌میده چونه ابرو بینی چشم 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

ببین عالیان یه مشکلی داره من خوشم نمیاد

تقاطع پیشونی و بینی رو صاف میکنه یعنی انگار از پیشونی یهو میرسی به نوک بینی

من پیش علی محمدخانی رفتم کاراش بد نبود ولی منو قبول نکرد

بعد عید میرم پیش جهانیان

پیجاشونو ببین خوشت میاد

من فانتزی دوست دارم

اگه طبیعی دوست داری که هیچی😁

بينيت از نيم رخ و رو به رو خيلي خوبه ولي از پايين نه  عجيبه چقدر؟  ثابت مهر رو نگاه بندا ...

امروز که عکس گرفتم متوجه کجی از پایین شدم خودمم تاحالا متوجه کجی تیغه نشده بودم. یه قوز خفیف داره از نیمرخ. 

امروز که عکس گرفتم متوجه کجی از پایین شدم خودمم تاحالا متوجه کجی تیغه نشده بودم. یه قوز خفیف داره از ...

اصلا نيم رخ و رو به روت هيچ مشكلي نداره 

حتي قوزت هم زشت نيست 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
نه تاحالا عمل نشده

وا چرا پس این همه کجه قسمت پره

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم