2821
2789
عنوان

دورهمی جغدا🦉🤦‍♀️🙄😀💙

| مشاهده متن کامل بحث + 13333 بازدید | 5173 پست
خجالت بکش با بزرگترت درست حرف بزن بعدا شرمنده میشی ها😑

نه خجالت نمیکشم بعدا هم شرمنده نمیشم

برای کسی ک سر سوزن برام ارزش قائل نمیشه ک بگه کیه 

شرمنده نمیشم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عع چرا متاسفانه    

اعلانام نابود شد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

باشه خدافظ😑 ببخش که اذیت شدی

خدافس

سعیمو میکنم

بای

اسم خودت اسم خواهرشوهرت اسم مادرشوهر  اسم بغل بغل همسایه بغلی  اسم‌بقال‌سرکوچه

خودم ک پرگلم دیگ😐😂

خواهر شوهرم دلیار 

مادرشوهرم ماه بانو 😝

بغل بغل همسایه  میشه شهلا😑😑

بقال سر کوچه همم 😐😑 نمدونم فامیلیش هاشمیه🙄

خب سوالای بعدی

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
خودم ک پرگلم دیگ😐😂 خواهر شوهرم دلیار  مادرشوهرم ماه بانو 😝 بغل بغل همسایه  میشه شهلا ...

اسم خانمی که تو اصفهان پلاکش با خونه شما یکیه؟ 

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
ببخشید     نمیدونستم اینقدر ناراحتی

مرضیییی خوبی؟ کج بودی شیما مرد از نگرانی 🙄😐

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
مرضیییی خوبی؟ کج بودی شیما مرد از نگرانی 🙄😐

دور از جونش 

خوبم 

شیما رو همیشه اذیت می کنم 🤕

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
آخ عزیززم پس چرا همه دنبال پر باردیدن ...  منم برم مزاحمت نشم    

من نیستم 🤧🤧🤧

ن عزیزم مراحمی😍❤❤

دیوونه چه خودشو تحویل میگیره صد سال سیاه نبخشی😂😂😂

ب سلامت 

اسم خانمی که تو اصفهان پلاکش با خونه شما یکیه؟ 

واااا  

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز