2821
2789
عنوان

دورهمی جغدا🦉🤦‍♀️🙄😀💙

| مشاهده متن کامل بحث + 13334 بازدید | 5173 پست
خوردم تموم شد😶

الهیییی ک..... نوش جونت عزیزم😍😘😉

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
وای مراقب باش

چش چش

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اوکی. زود تند سریع یه پیشنهاد دیگه بده ممنونم پیشاپیش

۱-شوید پلو با مرغ

۲-زرشک پلوبامرغ

۳-جوجه کباب

۴-فیله سوخاری

۵-مرغ سوخاری

۶-چیکن استراگانوف

۷-جوجه چینی

۸-مرغ و آلو

۹-مرغ شکم پر

۱۰-ته چین مرغ

۱۱-ساندویج مرغ

۱۲-کوکوسبزی

۱۳-کوکو سیب زمینی

۱۴-کوکو کدوسبز

۱۵-کوکواسفناج

۱۶-کوکوذرت

۱۷-کتلت

۱۹-عدس پلو

۲۰-لوبیا پلو

۲۱-نخودپلو

۲۲-ماش پلو

۲۳-کلم پلو

۲۴-سبزی پلو با ماهی

۲۵-ماهی شکم پر

۲۶ماهی کبابی

۲۷-قلیه ماهی

۲۸-قیمه

۲۹-قرمه سبزی

۳۰-استنبولی

۳۱-دمپختک

۳۲-الویه

۳۳-سالادماکارانی

۳۴-سالاد سیب زمینی

۳۵-ماکارانی

۳۶-اش رشته

۳۷-اش چغندر

۳۹-اش گندم

۴۰-سوپ

۴۱-ابگوشت

۴۲-اشگنه

۴۳-کله جوش

۴۴-کله گنجیشکی

۴۵-شیرین پلو

۴۶-رشته پلو

۴۷-قیمه ریزه

۴۸-کوفته تبریزی

۴۹-کوفته برنجی

۵۰-دال عدس

۵۱-عدسی

۵۲-خوراک لوبیا و قارچ

۵۳-پیتزا

۵۴-لازانیا

۵۵-سوفله سبزیجات

۵۶-به الو

۵۶-آلبالو پلو

۵۷-تاس کباب

۵۸-بادمجون

۵۹-خورشت کدو

۶۰.کشک بادمجون

۶۱-سمبوسه

۶۲-پیراشکی گوشت

۶۳-ساندویج فلافل

۶۴-خوراک مرغ و سبزیجات

۶۵-هویج پلو

۶۶-دلمه

۶۷-شوید باقالی پلو...

۶۸-میرزا قاسمی

۶۹-شامی

۷۰-مرصع پلو

۷۱-خورشت کنگر

۷۲-خورشت فسنجون

۷۳-خورشت کرفس

۷۴-میگو

۷۵-بادمجون شکم پر

۷۶-کتلت مرغ

۷۷-خورشت بادام

۷۷-خورشت گوجه سبز

۷۸-خورشت چاقاله بادام

۷۹-کوکوی گل کلم

۸۰-اب دوغ خیار

۸۱-اش ماست

۸۲-اش جو

۸۳-اش گوجه

۸۴-اش بلغور

۸۵-کباب تابه ای

۸۶-الواسفناج

۸۷-کباب ترکی

۸۸-مرغ ترش

۸۸-واویشکا

۸۹-جغوربغور

۹۰-پلومکزیکی

۹۱-قارچ پلو

۹۲-کراکت

۹۳-آش کلم سنگی یا گونبید

۹۴-آش دوغ

۹۵-باقالی پلو با گوشت

۹۶-املت قارچ

۹۷-رشته پلو

۹۸-دلمه برگ مو

۹۹- دلمه کلم

۱۰۰-کوفته نخودچی

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
دارم هار هار گریع میکنم

هستی تعلیق شد 😶😶😶

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چشم 💓💓 زیر نظر زن عموی سامی ام😑🤦 بهم گفت طبیعیه تا یه مدت درد ولی من فشار میارم بهش بدتر میشه

چشمت بی بلا عزیزم 

توروخدا مراقب خودت باش... انبه بخور.. آناناس.. کنجد... خرما 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خوبی پرگل جان  ار چیز کرد🥺ت....

فدای تو ژینا جان   

خاک این مهری خیلی بلا شده دخترای مردم و از راه به در میکنه  

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز