2777
2789

هر کی هر حاجتی داره بیاین ماهم نذر سفره حضرت موسی بن جعفر ع نذر کنیم

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا بیشتر توضیح بدید

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
لطفا بیشتر توضیح بدید

نباید زیاد آدم دعوت کنی

باید ساده باشه

کاچی و شله زرد هم میتونی بذاری

نباید زیاد آدم دعوت کنی باید ساده باشه کاچی و شله زرد هم میتونی بذاری

داشتم به کرونا فکر میکردم

گفتم اگر اینجوری باشه

میشه در قالب بسته بندی به افراد نیازمند این وسایل توزیع کنم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
داشتم به کرونا فکر میکردم گفتم اگر اینجوری باشه میشه در قالب بسته بندی به افراد نیازمند این وسایل ...

آره عزیزم چرا نشه

خدا قبول کنه

آره عزیزم چرا نشه خدا قبول کنه

مرسی از شما ک بانی خیر شدید 

ان شاء الله در حد توانم اینکار انجام میدم