2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید چجوری بارداری پوچ سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 28 پست
دقیقا منم 6 هفته و 6 روز بودم هفته پیش جنین دیده نشد باز بعد 10 روز امروز رفتم بازم زد 6 هفته و 6 رو ...

برامن توی۵هفته و ۶روز ضربان قلب داشت.دوهفته بعد که دوباره رفتم گفت توقف رشد .دوباره هفته بعدم همون.من ای وی اف بودم دیگه داروهامو قطع کردم ۲هفته بعدم افتادم خون ریزی....

۲سیسس حجم بقایای بارداری دارم هنوز تو رحمم.نمیدونم کی برم دوباره سونو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اگ بقایا داری باید انتی بیوتیک بخوری و تحت نظر باشی بهت ال دی میدن میخوری پریود شدید میشی لقایا ...

ازروز اول سقط انتی بیوتیک خوردم .دیشب تمومشد.الان دوهفته میگذره .دیگه هم خونریزی ندارم.یعنی میگی ال دی بخورم؟یا صبر کنم خودم پریود بشم؟چجوری شما دفع کردی بقایارو

عزیزم بنظرت من چیکار کنم واستم خود به خود سقط شه یا با دارو اولین بارداریمم بود هیچ تجربه ای هم ندار ...

ببین وقتی سقط فراموش شده داشته باشی(یعنی جنین رشد نکنه)بدن خودش دفعش میکنه من دکترم بهم گف اگر دیدی خونریزی کردی بیا بیمارستان منم دقیقا تو تایم ترافیک افتاد 7شب همسرمم نبود زنگ زدم به دوستم ک ماما گف داری سقط میکنی چند تا دمنوش گف درست کردم خوردم خونریزیم شدیدتر شد و راه میرفتم تا بالاخره بعد چندساعت درد وحشتناک 11شب سقط کردم دیگ دردم انقد زیاد بود نگو جفت دفع نشده بود درد اصلی برا اون بود رفتیم بیمارستان رسیدم ک تو اورژانس دفع شد جفت بعد اونم ک بقایا داشتم دکترم گف کورتاژ نرفتم ال دی داد روزی 3تا هر 8ساعت خوردم بعد یه هفته پریود شدم و دوباره دمنوشا رو خوردم و پیاده روی زیاد تا دفع شد البته مترونیدازولم بهم داده بود ک عفونت نکنه

منم همینطور شدم۶هفته و۶روز.ببخشید شما بقایا هم داشتی؟من۲سی سی دارم.الانم پاک شدم انگار .کی دوباره با ...

نه بقایا نداشتم فک کنم بعد پریودم رفتم سونو 

ی دمنوشم خوردم واسه اینکه بقایا نمونه

مامان دوتا دخمل ناز 😍
ازروز اول سقط انتی بیوتیک خوردم .دیشب تمومشد.الان دوهفته میگذره .دیگه هم خونریزی ندارم.یعنی میگی ال ...

والا به من دکترم دو روز بعد سقطم گف بیا کورتاژ نرفتم بعد قرص سیکلو داد واژینال با یدبختی پیدا کردم تو بیمارستان ارش استفاده کردم فایده نداشت بعد شد روز 5ام یا 6ام ک سقط کردم بهم ال دی داد خوردم یه هفته بعدش پریود شدم شمام دوباره برو دکتر ازش بپرس ولی نزار دهانه رحمت بسته بشه تا وقتی خونریزی داری راحت میشه دفعش کرد عزیزم

فاطمه جون قرصش زیرزبانیه؟و چند ساعت بعد اثر میکنه من الان حتی لکه بینی هم ندارم

من لکه بینی داشتم قرص نخوردم فک کنم زیرزبونی باشه تقریبا صبح بذاری تا شب اثر میکنه

مامان دوتا دخمل ناز 😍
والا به من دکترم دو روز بعد سقطم گف بیا کورتاژ نرفتم بعد قرص سیکلو داد واژینال با یدبختی پیدا کردم ت ...

من همون موقع که داشت خونریزیم تموم میشد رفتم دکتر بهم متیل ارگونوین داد اونو خوردم فقط ی لک دیدم و الانم هیچی دیگه.

دمنوشا چیبود؟چنبار میخوردی؟چقدر؟ببخشید انقد میپرسم بخدا خسته شدم دیگه...

گل گاوزبون با نبات و تیکه لیموعمانی دم کن چندتا لیوان در شبانه روز بخور باید ی کم غلیظ باشه

زعفرون غلیظ دم کن بخور فقط فشار میندازه پایین ولی تحمل کن

به من رازیانه م گفتن ک خوردم ولی بعدش پرولاکتینم رفت بالا همین سه تا اها دکتر طب سنتیمم مشورت گرفتم همینو گفت و گف میتونی بیای بادکش بندازم ک نشد برم من با این دمنوشا و البته خیلی خیلی راه میرفتم کمرمو با گن ورزشی میبستم فقط تو خونه راه میرفتم تو پارک شبا با شوهرم میرفتیم میدویدیم جوری بودم ک دستمو میگرفت به زور ک بود میدوییدم 

روز هفتم سقط رفتم سونو واژینال گفت ۲ سی سی بقایا داری۲۰در۱۴در۱۲میل.دکتر متیل داد.الانم که یهفته دوبا ...

و این مدت ک دارو استفاده کردی چیزی دفع کردی یا نه؟؟دوباره باید بری سونو بدی چک کن من تا بقیا دفع بشه اشتباه نکنم 4یا 5بار رفتم 

و این مدت ک دارو استفاده کردی چیزی دفع کردی یا نه؟؟دوباره باید بری سونو بدی چک کن من تا بقیا دفع بشه ...

لخته ن.فقط خونابه بود انگار.پس واجب شد برم دکتر فردا دوباره.ممنون که جواب دادین.ببخشین دکترتون کیه؟