2777
2789
بگیرین خوندم ممنون😔

نتیجه استخاره:
انجام نده
نتیجه کلی:
بد است پس از زحمتهای فراوان باز هم نتیجه‌ی مورد نظرتان حاصل نمی‌شود ترک کنید.
نتیجه ازدواج:
آدم‌های زیاده طلب و قدر نشناسی هستند و در شأن شما و خانواده تان نیستند اصلا انجام ندهید.
نتیجه معامله:
در‌یک کلام زحمت فراوان و بدون منفعت پس انجام ندهید.
سوره:
اعراف
بله 

عزیزم من چشامو شیراز عمل پلک کردم. الان حدود 50 روز هس. چشام پلکاش تابه تاست. حالت چشمام هم همینطور. چشام یکیش خمار شده یکی اش معمولی. اونیکه خماره پلکم پشتش گود شده. خیلی نگرانم 

من خدارا دارم💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتیجه استخاره: انجام نده نتیجه کلی: بد است پس از زحمتهای فراوان باز هم نتیجه‌ی مورد نظرتان حاصل ...

واس طلاقم😔دیه خسته شدم بخدا....التماس دعا

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
مشاوره برو . ایشالا مشکلت حل بشه اگر ب صلاحه برگردی سر زندگیت 

ن بابا نیس امضاموبخون

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
عزیزم من چشامو شیراز عمل پلک کردم. الان حدود 50 روز هس. چشام پلکاش تابه تاست. حالت چشمام هم همینطور. ...

عزیزم این تخصص من نیست 

من فوق تخصص قلب و عروق دارم

😊هر سوال پزشکی دارید بپرسید حتما جواب می دهم😊
نیت کردم

نتیجه استخاره:
هرگز انجام نده
نتیجه کلی:
بسیار بد است به حرام می افتید و ضرر می‌بینید با اشخاص دورویی روبرو می‌شوید که شما را برای رسیدن به اهدافشان لازم دارند.
نتیجه ازدواج:
بسیار بد است شما را گمراه می‌کنند به هیچ وجه انجام ندهید.
نتیجه معامله:
شما را فریب می‌دهند و ضرر هنگفتی به شما وارد می‌کنند.
سوره:
نساء
آیه:
141