سلام یه دختر طی دوره زندگی زیاد تغییر میکنه مخصوصا مجردی با متاهلی احتمال داره بخواد میزان علاقه ات به خودش رو بسنجه احتمال داره خودشون وقتی سنش پایین بوده تو خونه بچه کوچیک بوده خواهر زاده برادر زاده... به هر حال زن بخواد نخواد حسود هم هست فقط کافیه ببینه دختر عموش حامله است فوری ازت اقدام واسه بارداری میخاد البته اینا نظر بنده بود
من تازه ازدواج کردم اگه همسرم می پذیرفت منم بچه دار نمی شدم خوشم نمیاد......درسته دنیای جدیدیه و خوب.ولی من دوست دارم تو کار و تحصیلاتم پیشرفت کنم.نظرات مختلفه
من یقین دارم قدرتی شکست ناپذیر از من و هر آنچه که دوست دارم حمایت میکند و همه خواسته های درست دلم را از راهی عالی براورده میکند،پس من از هرگونه فشار و تنش رها میباشم و با احساس رضایت و شادمانی زندگی میکنم زیرا "همه چیز بدست اوست
منم شدید مخالف بچه دار شدنم هم تو بارداری و زایمان و بچهداری بدبختی بکشی که چی بشه بچه به چه درد ادم میخوره تو این مملکت اینده ایی داره خودمون چی شدیم که حالا بچمون بشه
مرســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی از پاسخاتون! درمورد هیکل که ازش پرسیدم گفت نه این که خجالت نداره پسر خوب!!! من هم بهش گفتم به هر حال تو برام از همه چی مهم تری و حرف آخر رو تو می زنی... خودش که می گه چیزیه که همه می دونن ولی من واقعا نمی دونم چیه که روش نمیشه! هر کاری می کنم هم نمی گه!
بهتره قبل از ازدواج وقتی موضوعی ذهن آدم رو درگیر میکنه با مشاور صحبت کنه. به شما هم همین پیشنهاد رو میدهم. به نظر من امتحان کردن میزان علاقه ، حرف درستی نیست. زندگی خیلیها با علاقه شروع میشه و خدا رو شکر باعلاقه هم ادامه پیدا میکنه ولی عقل و منطق هم نقش مهمی توی زندگی داره و همیشه زندگی بر مبنای احساسات نمیچرخه.