2777
2789
شاید به قول دوستمون میترسه هیکلش خراب بشه، شاید از زایمان می‌ترسه، شاید از اینکه مسئولیت یه بچه به عهدش باشه میترسه و شایدهای دیگه...
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
سلام یه دختر طی دوره زندگی زیاد تغییر میکنه مخصوصا مجردی با متاهلی احتمال داره بخواد میزان علاقه ات به خودش رو بسنجه احتمال داره خودشون وقتی سنش پایین بوده تو خونه بچه کوچیک بوده خواهر زاده برادر زاده... به هر حال زن بخواد نخواد حسود هم هست فقط کافیه ببینه دختر عموش حامله است فوری ازت اقدام واسه بارداری میخاد البته اینا نظر بنده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با نظر منا موافقم خواسته ها و شرایط یک زن در دوران مجردی با دوران متاهلی فرق میکنه ،به نظرم امکان نداره یه زن نخواد حس مادر شدن رو تجربه نکنه
بانک اطلاعات پزشکی را بخوانید(جستجوی پزشک)

http://bankepezeshkan.com
من تازه ازدواج کردم اگه همسرم می پذیرفت منم بچه دار نمی شدم خوشم نمیاد......درسته دنیای جدیدیه و خوب.ولی من دوست دارم تو کار و تحصیلاتم پیشرفت کنم.نظرات مختلفه
من یقین دارم قدرتی شکست ناپذیر از من و هر آنچه که دوست دارم حمایت میکند و همه خواسته های درست دلم را از راهی عالی براورده میکند،پس من از هرگونه فشار و تنش رها میباشم و با احساس رضایت و شادمانی زندگی میکنم زیرا "همه چیز بدست اوست
منم شدید مخالف بچه دار شدنم هم تو بارداری و زایمان و بچهداری بدبختی بکشی که چی بشه بچه به چه درد ادم میخوره تو این مملکت اینده ایی داره خودمون چی شدیم که حالا بچمون بشه
مرســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی از پاسخاتون! درمورد هیکل که ازش پرسیدم گفت نه این که خجالت نداره پسر خوب!!! من هم بهش گفتم به هر حال تو برام از همه چی مهم تری و حرف آخر رو تو می زنی... خودش که می گه چیزیه که همه می دونن ولی من واقعا نمی دونم چیه که روش نمیشه! هر کاری می کنم هم نمی گه!
من حس میکنم ایشون یه سری مسائل خانمانه وحشت دارن که منم نمیتونم بگم
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
بهتره قبل از ازدواج وقتی موضوعی ذهن آدم رو درگیر می‌کنه با مشاور صحبت کنه. به شما هم همین پیشنهاد رو می‌دهم. به نظر من امتحان کردن میزان علاقه ، حرف درستی نیست. زندگی خیلی‌ها با علاقه شروع میشه و خدا رو شکر باعلاقه هم ادامه پیدا می‌کنه ولی عقل و منطق هم نقش مهمی توی زندگی داره و همیشه زندگی بر مبنای احساسات نمی‌چرخه.