2777
2789
عنوان

فمینیست ها بیان:)

237 بازدید | 17 پست

امروز روز جهانی زنانه .

کیا فمینیسم هستن و فکر میکنید اصلی ترین دلیل برای اینکه فمینیست هستین چیه؟ بیشتر دنبال کدوم یکی از حقوقتون هستین؟🙂

با افتخار یک فمینیست هستم 😊                 

امروز انقد جنگیدم توو سایت با کسایی ک فکر میکنن فمنیست ینی ضد مرد، دیگه توان نداارم😁

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فمنیست نیستم ولی به برابری حقوق مرد و زن اعتقاد دارم

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود
😂😂

ب یکی دوساعت توضیح دادم برابری جنسیتی رو. بعد میگه هیییییچوووقت زن و مرد برابر نیستن. ینی من لال شدم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ب یکی دوساعت توضیح دادم برابری جنسیتی رو. بعد میگه هیییییچوووقت زن و مرد برابر نیستن. ینی من لال شدم

سرمو به کدامین دیوار بکوبانم؟😶

سرمو به کدامین دیوار بکوبانم؟😶

ب افق خیره میشویم... 

امروز یکی تاپیک زده بود که یعنی چی ازادی زنان و در خارج بعد اینکه اینهمه مبارزه کردن الان امار تعرض رفته بالا و سعی نکنید اینقدر اسلام رو بد جلوه بدید .

😐واقعا خیلی سخته به این جماعت فهموندن که زنان هم حق هایی دارن که باید بهش برسن و این بی حیایی و مبارزه با هیچ دینی نیست

یکم دیره ⁦🤦🏻‍♀️⁩ولی من هم فمنیست هستم . دلیل فمنیست بودنم برابری بین زن و مرد هست :) . دنبال اینم که به زن ها مثل یه وسیله برای کار کردن توی خونه نگاه نکنن . زن ها هم مثل مرد ها لایق آزادی هستن . من دنبال اینا هستم البته بعضی ها هم هستن میگن مرد گریه نمیکنه با نظر اونا هم مخالف هستم بعضی ها کیپاپر ها رو به خاطر میکاپ و رقص مسخره میکنن به نظر من رقص میکاپ و… محدودیت جنسیتی ندارن ⁦👍🏻⁩ما خواهان برابری هستیم :)

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
یکم دیره ⁦🤦🏻‍♀️⁩ولی من هم فمنیست هستم . دلیل فمنیست بودنم برابری بین زن و مرد هست :) . دنبال اینم ...

به نظر منم لباس و ارایش و ... جنسیت نداره ❤