2777
2789
عنوان

مامانا بیاین 😭

162 بازدید | 8 پست

سلام من امروز داشتم پسر شش ماهمو ناخن هاشو میگرفتم دستش رو تکون داد نفهمیدم چی شد یهو گوشتش رو گرفتم😭😭😭 دیدم داره خون میاد سریع بردم دکتر پانسمان کرد الان اومدم خونه همش ناله میکنه و گریه ميکنه یکم استامینوفن دادم خوابید خواهشن بگید کی خوب میشه دارم دق میکنم 😭😭😭😭 دارم دیوونه میشم خاک تو سرم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مگه چقدر گرفتی که احتیاج به پانسمان داشته😭

نمیدونم 😭😭😭 یکم گوشتش جدا شده بود دکتر گفت پانسمان لازم نداره زیاد ولی بکنی بهتره 😭😭😭😭دارم دق میکنم به خدا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اشکال نداره خوب میشه زود . ولی از این بعد تو خواب ناخنهاش بگیر

تا فردا پس فردا خوب میشه یعنی آخه میخواستم ببرم واکسن بزنم 😭 ای خدا 😢 

نمیذاره تو خواب هم تا دست بهش میزنم بیدار میشه😭

هیچ پانسمان نیاز نداره الکی سختش کردی بازش کن تا هوا بهوره زود خوب بشه

آخه اون قسمت ناخنش جدا شده گوشه اش وصله به جایی میخوره دوباره خون میاد نمیشه بازش کرد

وای مگه چقد گرفتی واقعا؟!!

یی مقدار خون اومد ترسیدم همون موقع بردم درمانگاه دکتره خندید گفت این که چیزی نیست آوردی اینجا بچه رو خلاصه گفت واسه اینکه خیالت راحت شه پانسمان کردن براش فقط ۱۰۰ تومن الکی پول دادم براش خوب شد زود