2777
2789
عنوان

شوهرم با دخترا ...

201 بازدید | 10 پست

من شوهرم اوایل ک باهم بودیم جاست فرند(دوست اجتماعی دختر) داشت و همه رم می‌شناخت و تو مجردی بیرون میرفتن زیاد اکیپی بعد چندماه پیاماشو دیدم با اونا کپ کردم بعد کلی دعوا و داستان دگ تکرار نکرد اون کار رو خودش ک میگه همشونو بلاک کرد(شاید بگین این ک چیزی نیس ولی من شدیداً از این کار بدم میاد و با همخوابی برام یکیه)

اون دخترا خیلی اپنمایندن دوست ندارم باهاشون بحرفه

شوهرم اینستا بلاکشون کرد میترسم تو گروه یا تو واتساپ مثلاً باهاشون بحرفه 

دیگه اون کار رو تکرار نکرد ولی هنوز بهش حس خوبی ندارم فکر میکنم هنوز با اون دخترا میلاسه

آرمی بی تی اس 🤪     فن گرل    شاید مردن حالمو خوب کنه...

😐😐😐 شوهرت دوستاشو بلاک کرده؟؟!!!!!

من بمیرم با همچین مرد بی جنبه ای حاضر نیستم ازدواج کنم 😐

البته اینکه من عقایدم اصلا مثل شما نیست و در این سطحی به همسرم نگاه نمیکنم هم بی تاثیر نیست😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت خیلی ضایع بوده . بجا این کارا خودتم قاطیشون میشدی و خوش میگذروندی 

چیو خوش میگذروندم عقدیم من وشوهرم و از هم دوریم نمی‌دونم اون دخترا کین و از کجان 

عزیزم ذات ادما رو که نمیتونی تغییر بدی طرف اجتماعیه و اجتماعیم باقی میمونه

لاس زدن اجتماعی بودن نیست همون‌طور ک اون از اینجور ارتباطای من بدش میاد من هم بدم میاد البته طرض ز فکر ها هم فرق میکنه