2777
2789
عنوان

یه ادکلن خوب زنانه معرفی کنید بهم

144 بازدید | 17 پست

میخوام پخش بوی بالایی داشته باشع هم ماندگاریش خوب باشه 

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حدود ۲۰۰ تومن چی خوبه خنک و شیرین باشه

عطرای زنونه اکثرا شیرین هستن

ولی خب طبث تجربه ی خودم میگم عطر گرمی اصل بگیری بهتره

چون عطرای خوشبو معمولا قیمتشون بالاتر از ۲۰۰ هست

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚

تا دو میلیون اینا باشه قیمتش

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 

یه آدرس میزارم من خودم تهیه کردم عالی گودگرل رو خریدم هم تسترش دارن که معادل اصل و قیمت مناسب هست هم مینی شو دارن من که عاشقش شدم😍فروشگاه پارمیس گالری 

لینک واتساپ

https://chat.whatsapp.com/Kh05qIYCW0u1aq56dv2nEO

اینستاگرم👇🏻

https://www.instagram.com/invites/contact/?i=1vt6nftu9omw2&utm_content=l2hr15y

Lilypie Premature Baby tickers
عطرای زنونه اکثرا شیرین هستن ولی خب طبث تجربه ی خودم میگم عطر گرمی اصل بگیری بهتره چون عطرای خوشبو ...

مرسی عزیزم😘😘😘😘

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️
عطرای زنونه اکثرا شیرین هستن ولی خب طبث تجربه ی خودم میگم عطر گرمی اصل بگیری بهتره چون عطرای خوشبو ...

نه من مینی برداشتم رایحه و ماندگاریش عالی ۶۵/۷۰گرونترین اش بود زدم رو سجاده ام کیف میکنم وقتی میرم به سجود 😍

Lilypie Premature Baby tickers