2777
2789
عنوان

ضریب هوشی ۶😭😭😭😭😭😭😭

2116 بازدید | 22 پست

ضریب هوشیش ۶ شده توروخدا دعا کنید

ختم ۱۰۰۰ حمد گفتن

بچه ها میشه لطف کنید نفری یه حمد بخونید😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دوستاتون تگ کنید دعا کنند

خودم پشت خودم بودم و بس!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندم🌹🌹🌹

@ناز_خاتون_بانو   بیاگلم🌹🌹🌹

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

عزیزم سطح هوشیاری منظورتونه؟

انشالله شفا می گیرن به زودی 

یه حمد خوندم 

@اعتصامی عزیزدل سلام

میشه دوستان رو تگ کنید؟

من خیلی آشنا ندارم...

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

@عروس_خانومااااا   عزیزم سلام

میشه دوستان رو تگ کنید نفری یه حمد بخونن؟

اجرکم عند الله

@زندگی_به_شرط_سید2 بیا عسلم 

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

@عروس_خانومااااا     عزیزم سلام میشه دوستان رو تگ کنید نفری یه حمد بخونن؟ اجرکم عن ...

ممنون عشقم به روی چشم

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️