2777
2789
عنوان

خانومای باردار گل یه لحظه

85 بازدید | 11 پست

به نظرتون این دستگاهی که توی بهداشت صدای قلب جنین رو میذارن امواجش برای جنین ضرر نداره من این هفته دوبار گذاشتم هردوبارم حدودا شاید سه یا چهار دقیقه گوش کردم اخر هفته هم باید برم سونو خطری نداره برای بچم ؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها یکی یه کمک میتونه به من کنه من ۶ تا تاپیک امروزمو زدم و واقعا لازمه امروز لغو کاربری شما یکی برام میزنه منو لغو کنن

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقدر زیاد؟؟هفته چندی مگه؟؟ من تو کل بارداریم 2 باز با دستگاه بهداشت صدا گوش کردم اونم در حد چن ...

هفته هجدم  اخه یه دفعه رفلاکس  کردم رفتم بیمارستان اونجا گذاشتن امروزم رفتم بهداشت گفتم بذارن

هفته هجدم  اخه یه دفعه رفلاکس  کردم رفتم بیمارستان اونجا گذاشتن امروزم رفتم بهداشت گفتم بذ ...

اها...نه عزیزم ضرر نداره...یعنی به هرحال ضرر داره ولی اونقدر نیست که خدایی نکرده اسیب بزنه