2777
2789

روز اول پری رفتم طب سنتی گفت طبعت سودا هست و بهم داروی گیاهی ایاریج فیقرا داد که بعد از هر وعده غذایی بریزم توی کپسول و ۴ تا بخورم و معجون آرام بخش و شربت خونساز

از همون روز اول پری شروع کردم به خوردن 

اول پری همیشه لک بینی دارم چون رحمم سرده ولی بعد خوردن اینا لک هر روز کمتر و کمتر شد و الان که روز ۴ ام پری هستم خیلی خیلی کمه و به زور روی پد میرسه

خواهش میکنم اگر کسی میدونه بگه تاثیر این داروهاست؟

چرا پریودمو قطع کرده پس؟

علائم سودات چی بود ؟

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی این وسط دو بار بادکش گرم هم انجام دادم و زعفران و گرمیجات خوردم و کیسه آب گرم گذاشتم اما پری روان نمیشه و نمیاد

قبلا که لک داشتم دو روز لک بود که به مرور زیاد میشد ولی الان خیلی خیلی کم شده و کارایی که کردم هم تاثیر نذاشت که بیاد

علائم سودات چی بود ؟

نمیدونم خودشون تشخیص دادن زبون رو نگاه کردند و گفتند سودا هستی

قبلا رفته بودم طب سنتی و گفته بود صفرا هستم که ایشون گفتن طبعت عوض شده 

البته خودم حس میکنم رحمم سرده که لک بینی دارم برا پری اونم همراه با درد

ولی الان که با خوردن این دارو کلا قطع شده نمیدونم چکار کنم

نمیدونم خودشون تشخیص دادن زبون رو نگاه کردند و گفتند سودا هستی قبلا رفته بودم طب سنتی و گفته بود صف ...

نترس خوب میشه...ادامه بده ..اوایل اینجوریه ....گرمی زیاد بخور ...از سردیجات دوری کن....تا سه ماه دوسین بخور ....زیر شکمت با سیاهدانه ماساژ بده 

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩