شوهرم تابستون کل بدنش جز صورتش کهیر زده بود بعنی عین تاول بود و خارش شدید داشت چند بارم رفت دکتر پماد و محلول و اینا تا کم کم بهتر شد ولی دکترا نگفتن دلیلش چیه هرکی یه چیز گفت! الان دو روزه دستاش داره همونجور میشه به زودی کل بدنشم میشه دوباره😩😩😩
کسی بوده اینجوری باشه؟ یعنی واسه چی اینجوری میشه اخه😢
ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خواهر این مشکل و داره بعد میرفتیم دکتر دارو تموم میشد روز از نو روزی از نو بعدش رفتیم تست حساسیت دادیم مشکل و فهمیدم و درمانش کردیم طب سنتی فوق العادست درمان همه چی به غیر مرگ
من پارسال دونه های ریز دور لبم میزد قرمز بود بد جور انفد دکتر رفتم پماد میداد خدب میشد دیگ تمیزدم باز برمیگشت ب عروسم حساسیت داشتم دیگ هیچی نزدم خودش خوب شد حساسیتم ندارم دیگ ب عروسم 😐