2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان دعوا نکنید یه کم متانت وادب وارامش هم خوب چیزیه 

تو شهر ما بعضیا طبقه پایین وهمکف رو کاشی میزنن به دیوار،هم به خاطر نم ورطوبت،هم به خاطر اینکه حشره وهزارپا وموش زیاده  وکاشی یه نوع محافظ خیلی خوب دربرار این چیزاست ،هم به خاطر اینکه دیرتر کثیف شه 

این سنگ زدن تقریبا از سال ۸۰ اینا مد شد تا ۹۰ بعد دیگه کسی نمیزنه . مد بدی بود متاسفانه مختص یه شهر هم نیست اکثر شهرا خونه با این مدل زیاد پیدا میشه الان من خرم ابادم خونمونم دورش سنگ یک متری . ارزومه که درشون بیارم 😆 حالا بهم گیر ندین . که مشهد داره یا نه 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
چهارچوب سفید یا طوسی روشن بزن رنگ درتم سفید بزن جای ساعتم عوض کن هرجا زدی یکم پایین تر بزن خیلی بالا ...

قبلا چارچوب طوسی بود نمی دونم چرا فسفری کردنش🥴

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞
شوهرم میگه همشو در بیاریم کاغذ دبواری بزنیم والا موندم هنو 

خونت خوش.له و رنگ سنگها به دکور خونت میاد . اما هر وقت پول تونستین درشون بیار . 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔