2777
2789
عنوان

بریم تولد دختر خواهر شوهرم یا نه

679 بازدید | 33 پست

بیست روز پیش تولدم بود،شوهرم به خواهرش گفته بود میخوام خانمم سوپرایز کنم وخونه شما براش تولد بگیرم چون من مهمون داشتم و خونه مون ریخت وپاش شده بود ب خواهرش گفته بود به من زنگ بزنه بگه امشب شام بیاین خونه ما ،بعد خواهرش بهم زنگ زد گفت شام بیاین خونه ما منم خیلی تعجب کردم چون خواهر شوهرم از این کارا نمیکنه و بهش گفتم ممنون مزاحم نمیشیم دیگه خیلی اصرار کرد گفتم باشه شب ساعتای نه بود شوهرم اومد دنبال مون،خواهرم با شوهرشو بچه هاشم بودن همگی رفتیم اخه خواهرشوهرم گفته بود اوناهم بیان توی راه رفتیم شیرینی خریدیم و رفتیم،خواهرشوهرم برا تولدم هیچ کاری نکرده بود شام و کیک و.... شوهرم خریده بود اونم هیچ کاری نکرده بود نه تزیینی هیچی بعد شام هم رفت نشست با خواهرم تعریف کردن من همه ظرفا روشستم حتی تعارفم نکرد که نمیخواد بشوری تازه ظرفایی که از قبل توی سینک شون بود هم شستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خخح خیلی سوپرایز شدی😂

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

امان از این شوهرا سوپرایزشونم به درد نمیخوره   

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين