2777
2789

یعنی چی؟؟؟؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من ...

اگ کم تر ب گوشی نگاه کنم دیگ نمیاد ولی هروقت ب گوشی نگاه میکنم پیداش میشه🥴😕

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟؟؟؟ 

یعنی همش یه نقطه سیاه میاد جلو چشمت هرجا رو نگاه میکنی اون نقطه سیاه هستش و میبینیش

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
واسه من بعد عمل لیزیک اینحوری شد زیاده دارم افسرده میشم هرطرف نگاه میکنم میبینم

به دکترت بگو ببین چرا اینطوری شده...

زیاد حساس نباش هرچی بیشتر بهش حساس بشی دیوونه میشیااا ... 

به دکترت بگو ببین چرا اینطوری شده... زیاد حساس نباش هرچی بیشتر بهش حساس بشی دیوونه میشیااا ...  ...

دیوونه شدم رفتم دکتر گفت داشتی ازقبل به عمل ربطی نداره ولی نداشتم اصلا نمیدونستم مگس پران چیه گفت باید بسازی اخه چجوری

یعنی همش یه نقطه سیاه میاد جلو چشمت هرجا رو نگاه میکنی اون نقطه سیاه هستش و میبینیش

آها منم بعضی وقتا اینجور میشم چه اسم جالبی داره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

می دونستی اگه کمتر دقت کنی به مرور کمرنگ میشن؟؟ بی محلی اولش سخته بعد عادی میشه

دلم میخواد اصلا دقت نکنم ولی همش میان جلوی چشم هفت ماهه زندگی ندارم خیلی ناراحتم میترسم ازخونه بیرون برم