2777
2789
عنوان

سلام .بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 24 پست
همین که کار خودت رو بکنی بهترین جوابه براشون.من اسم مذهبی رو پسرم گذاشتم به خاطر این اسم با دنیایی ج ...

ممنونم گلم که وقت گذاشتی وتایپیکم روخوندی.ممنونم از راهنماییت🌹

گل پسرم دوستت دارم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینکارو میکنن؟عزیزم محل نده و با عشق اسم بچتو صدا کن...

مثلا میخان بگن ما مذهبی هستیم و مسلمانیم..و حضرت علیو دوست داریم....خب شاید یکی اعتقادش این نباشه....والا این دوست داشتن نیست...دوست داشتن اینه که راه امام علی و کردارشونو نشان بچه بدی..نکه همین فقط اسمش علی باشه.....

من و جاریمم باهم که باردار بودیم اون یه اسمی که خیلی مد بود اون موقع گذاشت...من گذاشتم فاطمه....برادرشوهرم مسخره کرد...من اصلا برام مهم نبود....الان حتی نمیگم فاطی...همیشه کامل صداش میزنیم فاطمه...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
اگه از اسمی که روش گذاشتی راضی هستی و دوستش داری نیازی نیست جواب کسی رو بدی هر کسی هم حرف زد بگو انت ...

افرین خیلی خوبه.ولی منو دائم سرزنش میکنن بدتر ازهمه که جاریم میخاد علی بزاره 🙆‍♀️اسم دخترش اصلا مذهبی نیس خیلی دلمو شکستن

گل پسرم دوستت دارم💖
چرا اینکارو میکنن؟عزیزم محل نده و با عشق اسم بچتو صدا کن... مثلا میخان بگن ما مذهبی هستیم و مسلمانی ...

جالب اینجاس هیچکدوم از بچه هاش اسم مذهبی نذاشتن

گل پسرم دوستت دارم💖
افرین خیلی خوبه.ولی منو دائم سرزنش میکنن بدتر ازهمه که جاریم میخاد علی بزاره 🙆‍♀️اسم دخترش اصلا مذه ...

اصلا اهمیت نده هر چی میگن انگار که نمیشنوی حرص نخور اسمش رو صدا بزن وقتی ببینن برات مهم نیست اونا هم کم کم ول میکننن 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
عزیزم پسرم ۴ماهشه اسمش گذاشتم ولی همش اذیتم میکنن نمیدونم چی بگم بهشون

ولشون کن بابا مهم خودتی اهمیت نده

بگو شما اسم بچه هاتون رو خودتون انتخاب کردید و تموم 

الان نوبت ماس 

.خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
جالب اینجاس هیچکدوم از بچه هاش اسم مذهبی نذاشتن

وااا....پس چرا اینطوری میکنن... اصلا محلشون نده...خدا لعنت کنه آدمایی که دل میشکنن....

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

سلام عزیزم توهم با سیاست برخورد کن بگو مادر جون من این اسمو دوست دارم جاری جان اسم پسرشو میزاره علی 

انشالله سالم و سلامت باشن اسم که مهم نیسن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون