2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم دیروز مثبت امروز منفی

1217 بازدید | 44 پست

بچه ها من دیروز بعد از ۷ ۸ ساعت نرفته بودم بیرون بودم اومدم خونه فوری بی بی زدم و زود حاله انداخت و دو خط شد یکی پرنگ یکی هم کمرنگ تر از اون ولی قشنگ مثبته و مثبت ولی امرور صبح زدم منفی شد یه حاله خیلی خیلی محوی  انداخت ینی باردار نیستم?هستم?سقط شده ?

میشه تاپیک اخرمو گزارش کنید ممنونتون میشم

ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منفی اشتباه یا مثبت اخه تا حالا بی بی چکم اینهمه پررنگ نبوده

مارک بی بی چک چی بود؟

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
بی بی خط بندازه کمرنگ یا پررنگ بارداری/اگه بتا پاییین باشه خط کمرنگه بازم امتحان کن با ادرار صبح

دیروز خیلی خوب افتاد خطش اما صبح زدم خیلی خیلی محو بود نکنه بخاطر رقیق بودن ادراره?

مدیکور

مثبته ایشالا

امروز برو ازمایش جوابشم همین امروز میدن بهت

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤