2777
2789

دلمه و اینکه همش خودخوری میکنم کلا از اول حاملگیم عذاب دادم خودمو بچه اولمم هنوز دوسالش نشده اخه دوتا پسر چجوری بزرگ کنم😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا از خداتم باشه.بچه بچه اس.مگه فرقی داره؟ من یه پسر دارم اگه روزی بخوام دومی هم بیارم از خدا مبخوام پسر باشه بازم.

پسر پشت مادر هست همیشه و اینکه دو تا برادر نمیدونی که چقدر خوبه و توزندگی کنار هم و پشت هم میشن.

تبعیض جنسیتی خیلی بده

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

مگه بزرگ کردن دختر و پسر فرق داره که میگی دو تا پسر رو چطور بزرگ کنم؟ 

من سر دارم خاهرم دختر.بخدااا همه مون از دیت شیطونیای دختره خاهرم ذله شدیم🤦‍♀️ و برعکس پسره من خیلی اروم و آقاس😄

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖