2777
2789
عنوان

بارداری

115 بازدید | 11 پست

سلام کیا سونوی آن تی پیش دکتر صدری رفتن و اشتباه جنسیت گفته؟امکان داره صدری اشتباه کنه به من گفت ۹۰درصد دختره ولی گفت بازم نمی‌دونم و تو برگه سونوان تی هم جنسیت احتمالی رو ننوشت کسی پیش دکتر صدری رفته

هردکتری امکان خطا داره چون تواون سن جنین کوجیکه هنوز شاید پاش بسته بوده .و شایدم واقعا دختر باشه قطعیش ۱۸ هفتست

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
هردکتری امکان خطا داره چون تواون سن جنین کوجیکه هنوز شاید پاش بسته بوده .و شایدم واقعا دختر باشه قطع ...

والا اینم احتمالی گفت آخه میگن صدری اشتباه نداره ولی نگفت صد درصد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اینم احتمالی گفت آخه میگن صدری اشتباه نداره ولی نگفت صد درصد

کلا ۱۳ هفته صدر در صد نداره

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

ان تی اصلا مطمعن نیست حتی اگه بگه صددرصد

واسه دوست من یکی از بهترین سونوگرافیای شهرشونم رفته بود ان تی رو قطعاااا گفته بود دختر. بعد کلی خرید و انتخاب اسم وقتی سونو انومالی تو ۱۸ هفته رفت گفتن پسر و پسر هم بود.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

سربارااری اولم تو ۱۲ هفتگی گفتن احتمالا از روی ضربان قلب پسر منم چقدر رویا بافتم و اسم انتخاب کردم حتی اشتباها به یکی دو نفرم گفتم تو ۱۸ هفته گفتن دختر صد در صد خلاصه که تو ذوقم خورد اولش خیلی...ولی الان جونمو واسه دخترم میدم. الانم ۱۷ هفتمه تقریبا هنوز نرفتم سونو به کسی هم نگفتم جنسیت احتمالی ۱۲ هفته رو...باید صبر کنی یه مقدار

سربارااری اولم تو ۱۲ هفتگی گفتن احتمالا از روی ضربان قلب پسر منم چقدر رویا بافتم و اسم انتخاب کردم ح ...

انشالا هر چی هست سالم باشه دختر و پسر فرقی ندارن ولی خواستم نظرهای دیگران رو بدونم چقدر احتمال خطا است

انشالا هر چی هست سالم باشه دختر و پسر فرقی ندارن ولی خواستم نظرهای دیگران رو بدونم چقدر احتمال خطا ا ...

خیلی احتمال خطا هست ۱۳ هفتگی اصلا مشخص نیست چون الت تناسلی تازه هفته ۱۴ رشد میکنه. ان تی اولش به همه میگه دختر. باید صبر کنی