2777
2789
عنوان

تب 37/5میشه باتجربه هابیان

130 بازدید | 17 پست

سلام. واکسن دوماهگی دخترم روزدن دیروز الان باتب سنج جیوه ای ها ازایناک توبیمارستان هادارن اندازه گرفتم 37/5بود.قطره استامینوفن دوبرابروزنش دادمش یعنی ده قطره. بایددیگ چیکارکنم؟؟؟ 

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه یه پارچه نمدار بزاری روی پاهاش البته من تجربه ندارم  ۱۰ روز دیگه دخترم واکسن ۲ ماهگی دا ...

گذاشتم روپیشونیش ولی همون عددموند

لباساشو کم کن قطره هر ۴ساعت بده بهش تونستی یه کم با اب ولرم دست و ذوشو بشور نترس

لباس یکی تنشه. یعنی تبش بالاس خیلی؟ اینک میگن نیم درجه اضاف بشه یعنی چ؟ اونوقت اگ نیم درجه اضاف بشه ک میشه38

لبلی یکی تنشه. یعنی تبش بالاس خیلی؟ اینک میگن نیم درجه اضاف بشه یعنی چ؟ اونوقت اگ نیم درجه اضاف بشه ...

نمیدونم اینو ولی نگران نباشرقطره میدی فکرنکنم مشکلی پیش بیاد من اصلا دماسنج نمیزدم فقط هر۴ساعت ۲برابر وزنش بهش قطره بده

نمیدونم اینو ولی نگران نباشرقطره میدی فکرنکنم مشکلی پیش بیاد من اصلا دماسنج نمیزدم فقط هر۴ساعت ۲براب ...

ممنون عزیزم 

پسرمن سرواکسن دوماهگی خیلی تب کردحتی38م گذشت من مدام بدنش دستمال ولرم میکشیدم ووقتی زیادتب داشت قطرشوزیر4ساعت یعنی 3ساعتونیم میدادم بهش اگه دیروز زده دیگه امروزتبش قطع میشهان شاالله

لباس یکی تنشه. یعنی تبش بالاس خیلی؟ اینک میگن نیم درجه اضاف بشه یعنی چ؟ اونوقت اگ نیم درجه اضاف بشه ...

نه زیاد نیست ۴۰ خطر ناکه. پا شویش کن میاد پایین. طبیعیه نترس

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
چرایکم بیحاله وکم شیرمیخوره

قطره رو هر 4 ساعت همون ده قطره بهش بده اگه تا 24 ساعت قطع نشد برید دکتر. ولی 37/5 خصوصا زیر بغل تب خاصی محسوب نمیشه. خیلی کمه

اگـه بشـه چــی میشــــه